Arama sonuçları: *

1. M

MicroATX sistem toplama.

amazon.com.tr monitörün yarı fiyatına 4ms 60hz msi var.
  2. M

DDR4 vs DDR5 upgrade

Not defterinden böyle bir dörtlü seçenecek hazırladım. Ve ben en mantıklı seçeneğin 5700x3d olacağını düşünüyorum sizce hangi şekilde bir upgrade yapmalıyım? (Yok yazan yerde anakartı değiştirmeyeceğim demek, anakartım A320M-K, DDR4 sistemlerde şu anda elimde olan 3200 Mhz CL16 8GB 2x ramleri...
  3. M

Wraith Blade Y alınır mı?

Merhaba şu anda kullandığım mouse pad QCK+ large. Ve 3 yıldır kullandığımdan mütevellit aşınmalar, her noktada aynı hissiyatı vermemeler başladı. Değiştirmek istiyorum ve QCK'de yaşadığım bir problem var mikro hareketleri yapamıyorum flick atabiliyorum fakat önümdeki adamı vuramıyorum ve bunu...
  4. M

Amazon yurt dışı üzerinden alınan kargom kaç günde elime ulaşır?

Hocam ne yazıyorsa dediğiniz tahmini teslimat tarihi değil mi?
  5. M

Amazon yurt dışı üzerinden alınan kargom kaç günde elime ulaşır?

Merhaba bugün Amazon üzerinden aldığım Pulsar xlite V2 mini ürünü ne zaman gelecek çok merak ediyorum. Ürünü Prime ile satın aldım tahmini teslimat 1 Ağustos en geç 5 Ağustos diyor fakat bana Temmuz'da gelebilir gibi geliyor düşünceleriniz nedir? (ürünün üreticisi Güney Kore menşeli)
  6. M

2000 TL Bütçe ile mouse önerisi.

Merhaba başlıkta da gözüktüğü gibi max 2000 tl ile (en son ihtimal 100 tl daha çıkabilirim) bir mouse arıyorum. mouseun Mini,Ergo(Palm Grip uygun) ve wireless olması önemli öyle bir mouse yok diyecek arkadaşlar için ben de bulamadığım için konu açtım fakat bulabilenler çıkar belki :) 1720985754...
  7. M

OCCT'de aşırı sıcaklık görüyorum

2 Adet fan var muhtemelen o yüzdendir diye düşünüyorum
  8. M

OCCT'de aşırı sıcaklık görüyorum

Öncelikle merhaba. Geçen gün Ryzen 3600 işlemcime stok soğutucu yeterli gelmediği için bir soğutucu almaya karar verdim başta kule tipi alacaktım ama birkaç ay sonra sistemimi yenilemeyi düşündüğüm için sıvı soğutma almak istedim. Ve sonra Arctic Liquid Freezer II 240 satın aldım(rev 4.0...
  9. M

RX 6600-R5 3600 sistem GTA 6 açar mı?

Başlıkta da yazdığım gibi sizce gta 6 açar mı? ona göre şimdiden upgrade yapmayı düşünüyorum.
  10. M

Razer Orochi v2 Alınır mı?

Elim 15cm ve küçük bir mouse arıyorum. Palm-Claw hibrit tutuyorum mouse'u sizce elime oturur mu? ve fiyatına değer mi?
  11. M

Çözüldü✓ 1000-1500 TL Wireless mouse önerisi

Hocam mouse'u genel olarak beğendim g proya benzer bir yapısı var ama çin malı ve ajazz olması biraz tereddütte bıraktı Ajazz güvenilir bir marka mıdır?
  12. M

Boyutu çok büyük hocam minisi vb var mı?
  13. M

Hocam g305 bence ağır bir mouse. Hafif istiyorum ben
  14. M

Başlıkta da yazdığım gibi 1000-1500 tl wireless bir mouse arıyorum. Bütceyi 1700-1800'e kadar zorlayabilirim elimin boyu yaşım 15 olmasına rağmen 14-15cm civarı bu yüzden küçük olması ve hafif olması benim için önemli. önerilerinizi bekliyorum.
  15. M

30.7k RTX 3090 24 GB+R7 5800X ikinci el kasa alınır mı?

Hocam ram,kasa,psu,ssd dandik ve ekran kartı 2.el birden fazla ilanı var miningli kartları kakalamaya çalışıyor yüksek ihtimal ile.
  16. M

Çözüldü✓ 1 TB alınabilecek f/p HDD önerisi

Belli ki araştırmamışsın hikvision ssd'ler kronik sorunlu 2 ay sonra yavaşladı,çalışmıyor şikayetleri gelmesi muhtemel işi riske atmak yerine 200-300 tl verip kaliteli almak daha mantıklı.
  17. M

bilgisayardan anlamıyorum bu iyi mi?

https://www.gaming.gen.tr/urun/325946/imola-6600-intel-i3-12100f-asus-radeon-dual-rx-6600-v2-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  18. M

bilgisayardan anlamıyorum bu iyi mi?

Hocam stok yok diyor ama :(
  19. M

https://www.n11.com/urun/toshiba-dt01aca100-1-tb-hdd-72067?magaza=alemdagteknoloji&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Hocam bütçe hiç çıkmaz dersen buna bakılabilir bence aradaki 2x farka değer gibi.
  20. M

Hocam bütçe çıkarsa direkt al derim kioxia dediğimiz marka toshiba ile aynı fabrikada üretiliyor.
Geri