Arama sonuçları: *

1. A

15 bin TL Ekipman Önerisi

Hyperx Cloud 3 wireless ile razer barracuda arasında hangisi daha iyi olur
  2. A

15 bin TL Ekipman Önerisi

Arkadaşlar merhaba, Kulaklık, mouse ve klavye almak istiyorum. Bu bütçede alabilieceğim en iyi modeller hangisidir? Sadece fps oyunları oynuyorum
  3. A

Anakart Lehim Akması

İleride kartta arıza çıkarsa teknik servis lehim yüzünden kullanıcı hatası diyebilir dediler
  4. A

Anakart Lehim Akması

Arkadaşlar merhaba, anakart aldım bugün elime geldi ancak lehim akmış anakarta. Firmaya sordum fabrikasyon hatalı çıkmıştır ancak sorunsuz kullanabilirsiniz dediler. İleride bu lehim sıkıntı yaratır mı bana?
  5. A

QP Bilişim Ayıplı Ürün (Çözüldü)

Arkadaşlar firma ile görüştüm. İşlemcilerin test edilip gönderildiğini tray işlemcilerde problem çıktığını söylediler. Bu durumda müşteriye haber vermeniz gerekmez mi dedim. Tek tek herkesi aramamız çok zamanımızı alır dediler. En azından sitede Tray işlemci satın alırken Test edilsin veya...
  6. A

Yıllardır online alışveriş yapıyorum. Çok kez tray işlemcide satın aldım ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Eğer cidden test amaçlı yapıldı ise de müşterinin onayı alınması gerekmez mi? Firmanın bu topa gireceğini hiç düşünmüyorum. Büyük ihtimal kullanılmış iade edilmiş kime denk gelirse...
  7. A

Yarın firma ile görüşeceğim ancak bu şekilde satmaları yasal mı? Hadi ben iade ettim, bunlar bu ürünleri yine başkalarına satmaya devam edecek
  8. A

hayır işlemciyi Tray olarak aldım. Anakart üzerine montajlı şekilde geldi.
  9. A

hocam işlemci üzerinde ki macun izlerini görmüyormusunuz?
  10. A

Arkadaşlar merhaba. Perşembe günü QP Bilişim sitesinden anakart ve işlemci satın aldım. Ürünler bugün elime ulaştı ancak kullanılmış işlemci ve anakart göndermişler.
  11. A

1000W ATX 3.0 PSU ÖNERİSİ

Bu nasıldır? https://www.teknobiyotik.com/seasonic-focus-gx-1000-1000w-80plus-gold-tam-moduler-atx-guc-kaynagi-ssr-1000fx-38781.html?ref=akakce&v=1.80.5
  12. A

Hocam bu markayı ilk defa görüyorum. Testleri mevcut mu acaba güvenilir mi
  13. A

bütçe önemli değil
  14. A

Arkadaşlar merhaba, halihazırda sistemimde Asus tuf 1000w var ancak problemli olduğu için yeni bir güç kaynağı almak istiyorum. 1000W ATX 3.0 sorunsuz önerebileceğiniz en iyi güç kaynağı hangisidir?
  15. A

ASUS TUF 1000W GOLD PSU Aşırı Fan Sesi

Ayrıca coil whine da var, sanırım piyasadaki en problemli psu bana denk geldi :/
  16. A

hocam sanki uçak havalanıyor gibi cidden asusdan böyle bişey beklemezdim. n11 den eternal satıcısından aldım
  17. A

Merhaba, güç kaynağını yeni aldım. Yük bindiği zaman videodaki gibi aşırı derecede ses çıkarıyor. İade sürem hala devam ediyor. İade kabul ederler mi? Kutusunu açarken satıcı kurulumu yapıldıktan sonra iade almayacağına dair not göndermiş. Ancak ses dayanılacak gibi değil bu şekilde kullanmam...
  18. A

Noctus Gaming Güvenilir mi?

Fatura konusunda firmaya ulaşmaya çalışıyorum ancak dönüş yapmıyorlar. Açıkcası biraz tereddütteyim
  19. A

Noctus Gaming Güvenilir mi?

Merhaba bu siteden Tray 7800x3D işlemci satın aldım. Ürünün faturası yok daha önce bu siteden alışveriş yapan var mı?
Top Bottom