Arkadaşlar merhaba. Perşembe günü QP Bilişim sitesinden anakart ve işlemci satın aldım. Ürünler bugün elime ulaştı ancak kullanılmış işlemci ve anakart göndermişler.
Ekler
Son düzenleme:
hocam işlemci üzerinde ki macun izlerini görmüyormusunuz?Tam olarak neresi kullanılmış
daha net bir şekil de atar mısın.hocam işlemci üzerinde ki macun izlerini görüyormusunuz? Silmeye çalışmışlar. Bu şekilde ayıplı mal satmaları etik mi cidden?
daha net bir şekil de atar mısın.
Test amaçlı deneme ihtimalleri olabilir mi? Kutulu bir işlemci mi satın aldınız?Arkadaşlar merhaba. Perşembe günü QP Bilişim sitesinden anakart ve işlemci satın aldım. Ürünler bugün elime ulaştı ancak kullanılmış işlemci ve anakart göndermişler. Bu durumda firmayı nereye şikayet edebilirim. Kargoyu açarken video kaydı aldım.
hayır işlemciyi Tray olarak aldım. Anakart üzerine montajlı şekilde geldi.Test amaçlı deneme ihtimalleri olabilir mi? Kutulu bir işlemci mi satın aldınız?
Yarın firma ile görüşeceğim ancak bu şekilde satmaları yasal mı? Hadi ben iade ettim, bunlar bu ürünleri yine başkalarına satmaya devam edecekYasal olarak 15 gün içinde sorgusuz iade edebilirsin