Arama sonuçları: *

1. A

9.Nesil Intel İşlemciye Windows 8 Kurmak

Şimdi nvidia sitesine baktım da gt1050 için 8.1 ve win7 driverı var fakat ben driver not found diye hata alıyodum şu videodaki gibi yapsam sizce kurabilir miyim? Ona göre win8.1 atıp deneyeceğim.
  2. A

hmm onu da duydum fakat deneme şanısm olmadı çünkü hiç görmüyodu 2 kere atmıştım tabi daha sonra direkt 10a geri döndüm ekran kartını halledemediğim için ama denenebilirdi o şekilde olur muydu emin olamadım ama ne diyorsunuz? Ekran kartını görmüyodu resmen sanki yokmuş gibi driver programları vs...
  3. A

İşlemcim oyun oynarken 95 derece oluyor

93,94 yapmayı dene dostum o şekilde stabil olacaktır eğer normalde de düşük fps almıyorsan.
  4. A

#evdekal Karantina Sürecinde Vakit Geçirebileceğiniz 30 Oyun

CS GO eğlencenin yanında kanser olmayı da getirir unutmayın :)
  5. A

Hocam postunuzu başka yerde kasar mısınız lütfen :( Can sıkıcı bir hale geliyor "Konudan anlayan birisi, bilgisi olan birisinden cevap bekliyorum" googledan bir şeyler bulmak istesem kendim bakabilirdim, teşekkürler.
  6. A

Bazı nedenlerden dolayı gerekiyor :/
  7. A

Şuan yok maalesef, aygıt yöneticisinde ve nvidianın oto driver bulma yazılımında ya da diğer 3.parti driver programlarında çıkmıyordu, bu konuyla ilgili net bilgisi olanlar yazabilirse sevinirim.
  8. A

İşlemcim oyun oynarken 95 derece oluyor

Merhaba pil ayarlarınızdan şunu dener misiniz? Buraya ulaşmak için denetim masası üzerinden güç bölümüne girin yüksek performansı ya da yeni bir güç planı oluştur diyerek isimlendirip "İşlemci güç yönetimini prize takılı 90 yapmayı deneyin (en düşük ve en yüksek kullanım kısımlarına) bu şekilde...
  9. A

Evet, her zaman çalışan şeydi sadece bu laptopum biraz yeni kaçtı sanırım ekran kartı yeni değil ama işlemcisi yeni.
  10. A

Arkadaşlar bazı nedenlerden dolayı laptopuma win8.1 kurmak istiyorum ama bir kere kurdum ekran kartını bir türlü pcye algılatamadım ben mi hata yaptım bilmiyorum, gt 1050 kartımı bir türlü pc okumadı driver programları da ekran kartını göremedi, bir arkadaşım yeni nesil işlemcilerde eski...
Top Bottom