KafasıMeşgul
80+ Bronze
Dahası
hava soğutmamı yoksa sıvımıÇok iyi olur aslında
hava soğutmamı yoksa sıvımıÇok iyi olur aslında
Hava, sıvı alacak kadar bütcem yokhava soğutmamı yoksa sıvımı
Hava, sıvı alacak kadar bütcem yok
olabilir fdflfoıeufwfsrfSİSTEMİNİ AKVARYUM İÇİNE KUR
Merhaba pil ayarlarınızdan şunu dener misiniz? Buraya ulaşmak için denetim masası üzerinden güç bölümüne girin yüksek performansı ya da yeni bir güç planı oluştur diyerek isimlendirip "İşlemci güç yönetimini prize takılı 90 yapmayı deneyin (en düşük ve en yüksek kullanım kısımlarına) bu şekilde deneyin eğer ısı düşerse bir süre oynayın baktınız stabil 93-95 yapmayı deneyin ısı artarsa 90a çekin. 90da ısınırsa 85 yapmayı deneyin, etkisi olacaktır.Hava, sıvı alacak kadar bütcem yok
Yazdıklarınızı plan oluştururken bulamadım masaüstü bilgisayar bu aradaMerhaba pil ayarlarınızdan şunu dener misiniz? Buraya ulaşmak için denetim masası üzerinden güç bölümüne girin yüksek performansı ya da yeni bir güç planı oluştur diyerek isimlendirip "İşlemci güç yönetimini prize takılı 90 yapmayı deneyin (en düşük ve en yüksek kullanım kısımlarına) bu şekilde deneyin eğer ısı düşerse bir süre oynayın baktınız stabil 93-95 yapmayı deneyin ısı artarsa 90a çekin. 90da ısınırsa 85 yapmayı deneyin, etkisi olacaktır.
Dediklerini yaptım şimdi oyunda deneyecegimMerhaba pil ayarlarınızdan şunu dener misiniz? Buraya ulaşmak için denetim masası üzerinden güç bölümüne girin yüksek performansı ya da yeni bir güç planı oluştur diyerek isimlendirip "İşlemci güç yönetimini prize takılı 90 yapmayı deneyin (en düşük ve en yüksek kullanım kısımlarına) bu şekilde deneyin eğer ısı düşerse bir süre oynayın baktınız stabil 93-95 yapmayı deneyin ısı artarsa 90a çekin. 90da ısınırsa 85 yapmayı deneyin, etkisi olacaktır.
Dediklerini yaptım ve işlemci sıcaklığı düştü saol ama fps de biraz düştüMerhaba pil ayarlarınızdan şunu dener misiniz? Buraya ulaşmak için denetim masası üzerinden güç bölümüne girin yüksek performansı ya da yeni bir güç planı oluştur diyerek isimlendirip "İşlemci güç yönetimini prize takılı 90 yapmayı deneyin (en düşük ve en yüksek kullanım kısımlarına) bu şekilde deneyin eğer ısı düşerse bir süre oynayın baktınız stabil 93-95 yapmayı deneyin ısı artarsa 90a çekin. 90da ısınırsa 85 yapmayı deneyin, etkisi olacaktır.
93,94 yapmayı dene dostum o şekilde stabil olacaktır eğer normalde de düşük fps almıyorsan.Dediklerini yaptım ve işlemci sıcaklığı düştü saol ama fps de biraz düştü
Saol yardımın için şuan 95te takılıyorum macunu da yeniliyeceğim yakında soğutucuyu da değiştiririm tam olur93,94 yapmayı dene dostum o şekilde stabil olacaktır eğer normalde de düşük fps almıyorsan.
Senin degistirmene gerek yok. Anakart kendi kendine yüksek bir voltaj vermiş olabilir, bu çok yaşanıyor.Voltajı hiç değiştirmedim şimdiye kadar bilgisayarı ilk aldığımdan beri aynı dokunmadım
en fazla 10-20 derece fark eder fakat o stok fan soğutmada yetersiz. Lütfen yeni soğutma sistemi kullanın.Ryzen 5 2600 işlemcim var ve fortnite, apex legends, call of duty gibi oyunlarda 95 dereceye çıkıyor ve orda sabit kalıyor bu kadar yüksek olmasının sebebi ne olabilir? Stok fan kullanıyorum ve termal macunu değiştirsem düzelir mi?