Neler Yeni

İşlemcim oyun oynarken 95 derece oluyor

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Muhammed Salih Çelebi
SİSTEMİNİ AKVARYUM İÇİNE KUR

Aristo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aristo Shyerzpzky
Hava, sıvı alacak kadar bütcem yok
Merhaba pil ayarlarınızdan şunu dener misiniz? Buraya ulaşmak için denetim masası üzerinden güç bölümüne girin yüksek performansı ya da yeni bir güç planı oluştur diyerek isimlendirip "İşlemci güç yönetimini prize takılı 90 yapmayı deneyin (en düşük ve en yüksek kullanım kısımlarına) bu şekilde deneyin eğer ısı düşerse bir süre oynayın baktınız stabil 93-95 yapmayı deneyin ısı artarsa 90a çekin. 90da ısınırsa 85 yapmayı deneyin, etkisi olacaktır.
Mbz24aj.png

alhnesn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alihan Esen
Merhaba pil ayarlarınızdan şunu dener misiniz? Buraya ulaşmak için denetim masası üzerinden güç bölümüne girin yüksek performansı ya da yeni bir güç planı oluştur diyerek isimlendirip "İşlemci güç yönetimini prize takılı 90 yapmayı deneyin (en düşük ve en yüksek kullanım kısımlarına) bu şekilde deneyin eğer ısı düşerse bir süre oynayın baktınız stabil 93-95 yapmayı deneyin ısı artarsa 90a çekin. 90da ısınırsa 85 yapmayı deneyin, etkisi olacaktır.
Mbz24aj.png
Yazdıklarınızı plan oluştururken bulamadım masaüstü bilgisayar bu arada

alhnesn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alihan Esen
Mbz24aj.png
Dediklerini yaptım şimdi oyunda deneyecegim

alhnesn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alihan Esen
Mbz24aj.png
Dediklerini yaptım ve işlemci sıcaklığı düştü saol ama fps de biraz düştü

alhnesn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alihan Esen
93,94 yapmayı dene dostum o şekilde stabil olacaktır eğer normalde de düşük fps almıyorsan.
Saol yardımın için şuan 95te takılıyorum macunu da yeniliyeceğim yakında soğutucuyu da değiştiririm tam olur

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,074
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Voltajı hiç değiştirmedim şimdiye kadar bilgisayarı ilk aldığımdan beri aynı dokunmadım
Senin degistirmene gerek yok. Anakart kendi kendine yüksek bir voltaj vermiş olabilir, bu çok yaşanıyor.

Death Mark

80+ Bronze
Ryzen 5 2600 işlemcim var ve fortnite, apex legends, call of duty gibi oyunlarda 95 dereceye çıkıyor ve orda sabit kalıyor bu kadar yüksek olmasının sebebi ne olabilir? Stok fan kullanıyorum ve termal macunu değiştirsem düzelir mi?
en fazla 10-20 derece fark eder fakat o stok fan soğutmada yetersiz. Lütfen yeni soğutma sistemi kullanın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,047,584
Üyeler
166,236
Son üye
farkuscu
Top Bottom