Arama sonuçları: *

1. KronosArda

Lan Takılı Ama İnternet Yok

denedim hiçbir düzelme yok
  2. KronosArda

Gigabyte b450m s2h
  3. KronosArda

Selamlar dostlar Lan kablom kendi kendine takılı oldugu halde internet gelmiyor ve ışıkları yanmıyor tüm driver indirme yollarını denedim ama ne yaparsam yapayım aygıt yöneticisindede gözükmüyor kabloda sıkıntı yok baska bir bilgisayarda denedim çalışıyor yardımcı olursanız sevinirim
  4. KronosArda

Ethernet Baglı Ama Çalışmıyor

Arkadaslar selamlar bios sıfırladım reset attım sonuç olarak internete hiçbirşekilde bağlanmadı usbden driver atmaya calıstım tüm yolları denedim yardımcı olursanız sevinirim
  5. KronosArda

İşlemcimi , Ekran Kartımı Değişmeliyim ?

Selamlar arkadaşlar güncel sistemimde Ryzen 5 1600 Rx 580 8 gb Bulunmakta ya işlemci yada ekran kartı değişmekle başlıyacağım Ryzen 5 5600 almakmı mantıklı olur yoksa Rx 6600 xt almakmı mantıklı olur Başlangıc olarak hangisini değişmeliyim şimdiden teşekkürler
  6. KronosArda

Termal MacunVe Termal Ped Önerisi

Kaliteli fiyatı abartı olmayan termal macun ve termal ped önerilerinizi bekliyorum genel bakım vakti geldi 🙏🏻
  7. KronosArda

4000 tl Monitor önerisi

Arkadaslar 4000 tl monitor önerisi alabilirmiyim 4500 e kadar zorlayabilirim
  8. KronosArda

Reset Factorykeys yaptıktan sonra sistem görüntü vermiyor

Tpm 2.0 açmak için Secure boot mode u açtım ardından reset factorykeys dedim suanda sistem görüntü vermiyor yardımcı olursanız sevinirim 1699179839 +
  9. KronosArda

24 veya 27 inch monitor tavsiyesi

bütcem 5000 tl 24 veya 27 inch oyun için monitor önerilerinizi bekliyorum
  10. KronosArda

27 inch vs 24 inch Samsung Odyssey g3 ?

bi öneriniz varmı
  11. KronosArda

27 inch vs 24 inch Samsung Odyssey g3 ?

selamlar arkadaşlar odyssey g3 almak istiyorum ama 27 mi 24 mü kararsız kaldım 27de pikselleri sayarsın görüntü kötü olur diyorlar oyuzden karar veremedim başka bir önerisi olan varsa bütce max 5000 tl şimdiden teşekkürler
  12. KronosArda

m.2 SSD Önerisi 700 TL'ye

800 e kadar yolu var
  13. KronosArda

söylenen değerleri vermiyormuş araştırmasını yaptım
  14. KronosArda

700 tl bütçem var üstüne çıkamam m2 kaliteli ssd önerisi alabilirmiyim acaba lütfen
  15. KronosArda

Sistemim Açılmıyor Hiç Tepki Yok

Merhabalar bilgisayarımı yaklasık 2 aydır kullanmıyorum toplama kasa herşeyi çıkar tak denedim ama düğmeye basınca sistem hiç tepki vermiyo sanki elektrik yok gibi ama elektrik geliyor
  16. KronosArda

Yardım 20-25 k Bütçe Gaming Laptop Önerisi

monster abra a5 19.3 düşünüyorum bende
  17. KronosArda

Yardım 20-25 k Bütçe Gaming Laptop Önerisi

Selamlar Arkadaşlar Gaming laptop arayışındayım malum üniversite için ve oyun için kullanacağım 20-23 k arasında bir bütçem var. Bu Fiyata alınabilecek en iyi sistemi önerebilir misiniz? şimdiden teşekkürler
  18. KronosArda

Android to ios transfer

Arkadaşlar move to iosda ekran böyle kaldı iptal edip tekrarmi aktarma yapmalıyım yoksa beklemelimiyim
  19. KronosArda

iPhone 14 beklenirmi ?

13 960 dolar 14 un 800 dolar bandında satılacağını düşünmüyorum en aşağı 1100 olabilir modeller arası 100 dolar oynuyor çünkü çoğu zaman
  20. KronosArda

iPhone 14 beklenirmi ?

13 un neyinden pişman oldunuz bilgilendirirseniz çok iyi olur benim için
Geri