iPhone 14 beklenirmi ?

Hocam Kıbrıs'ta yaşıyorum buradaki fiyatlar Türkiye'ye göre 3 4 bin oynuyor dolar bandında bir öngörü yaparsanız benim için daha uygun olur
Dediğim gibi iPhone 14 düz modeli için bence 25 bin TL yukarısı olur diye düşünüyorum zaten düz versiyonlari alınmaz bende düz 13 vardı pişman oldum sattım onu

Dediğim gibi iPhone 14 düz modeli için bence 25 bin TL yukarısı olur diye düşünüyorum zaten düz versiyonlari alınmaz bende düz 13 vardı pişman oldum sattım onu
3 gün önce paraya ihtiyacım vardı yoksa çok güzel cihazdı kullanırdım diyordun şimdi pişman oldum diyorsun :kekw:

13 un neyinden pişman oldunuz bilgilendirirseniz çok iyi olur benim için
Pili bir günü çıkarmıyor yoğun kullanımda ısınma yapıyor biraz sık kullanırsan kamerası çok güzel hızı güzel onun haricinde pek bı espirisi yok bence o kadar da ekranı birazcık ufak kalabilir birde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet Eylül'de tanıtılacak, dolar üzerinden konuştuğunuza göre muhtemelen geliriniz de dolar üzerinden, o açıdan sizin için değişen bir şey olmaz en fazla 50-100 dolar oynama olur. Buna karşın 14 serilerinde düz versiyonlarda bile 120 hz ekran geleceği söyleniyor, 13'te getirmemişlerdi. Ayrıca çentiğin de küçüleceği iddiaları var. E klasik zaten daha güçlü işlemci daha iyi kamera cart curt. 2 ay kalmışken para da TL'de değilse bekleyin.
120hz düz 14 de yok pro ve pro Max de var sadece

Pili bir günü çıkarmıyor yoğun kullanımda ısınma yapıyor biraz sık kullanırsan kamerası çok güzel hızı güzel onun haricinde pek bı espirisi yok bence o kadar da ekranı birazcık ufak kalabilir birde

120hz düz 14 de yok pro ve pro Max de var sadece
Çıktı mı hocam nerden biliyon? Tehlikeli adamsın vesselam

Duyum aldık diyelim 😉

Duyum aldık diyelim 😉
Muhtemel fiyatları

• iPhone 14 için fiyat etiketi 799 dolar (tahmini toplam Türkiye fiyatı 23.045 Türk Lirası)
  • iPhone 14 Pro için fiyat etiketi 1099 dolar (tahmini toplam Türkiye fiyatı 31.697 Türk Lirası)
  • iPhone 14 Max için fiyat etiketi 899 dolar (tahmini toplam Türkiye fiyatı 25.929 Türk Lirası)
  • iPhone 14 Pro Max için fiyat etiketi 1.199 dolar (tahmini toplam Türkiye fiyatı 34.581 Türk Lirası)

Fiyatları tahmini yüksek de olabilir ama daha düşük olmaz büyük ihtimalle

Duyum aldık diyelim 😉

Muhtemel fiyatları

• iPhone 14 için fiyat etiketi 799 dolar (tahmini toplam Türkiye fiyatı 23.045 Türk Lirası)
  • iPhone 14 Pro için fiyat etiketi 1099 dolar (tahmini toplam Türkiye fiyatı 31.697 Türk Lirası)
  • iPhone 14 Max için fiyat etiketi 899 dolar (tahmini toplam Türkiye fiyatı 25.929 Türk Lirası)
  • iPhone 14 Pro Max için fiyat etiketi 1.199 dolar (tahmini toplam Türkiye fiyatı 34.581 Türk Lirası)

Fiyatları tahmini yüksek de olabilir ama daha düşük olmaz büyük ihtimalle
13 960 dolar 14 un 800 dolar bandında satılacağını düşünmüyorum en aşağı 1100 olabilir modeller arası 100 dolar oynuyor çünkü çoğu zaman

13 960 dolar 14 un 800 dolar bandında satılacağını düşünmüyorum en aşağı 1100 olabilir modeller arası 100 dolar oynuyor çünkü çoğu zaman
Bende pahalı olacağını düşünüyorum ama belli de olmaz ya çokta pahalı olursa bizde zor olur almak ben pro max in 40 bin TL civarında olacağını düşünüyorum açıkçası

iPhone’un büyük ihtimal en kötü satış rakamlarına sahip telefon serisi olacak bence.

13’le çoğu alanda farkı yok. 13 pro max yeşil düşünüyorum ben. Sana da öneririm 13 düşünmeni.

Geri