Nothing Phone 1 vs İphone 13/14

Küçük hafif telefon istiyorsanız Nothing phone 1 yerine s21 fe snapdragon versiyonuna bakılabilir bence

Küçük hafif telefon istiyorsanız Nothing phone 1 yerine s21 fe snapdragon versiyonuna bakılabilir bence
Genel bir bilgi olsun. SD işlemciler genellikle TMSC tarafından üretilir. Ama bazen Samsung kendisi iyi işlemci yapıyormuş gibi burnunu sokmuş.
Sd 888,888+ ve 8gen 1 işlemciler Samsung tarafından üretilmiştir. Gizli exynoss diyebiliriz. .

iPhone tarafı bu modellere göre geride kalır. 60 Hz'den ziyade diğer kısımları daha önemli.
Phone 2a'ya da bakılabilir. Bütçe varken Phone 1'e göre daha iyi olur ancak arada fazla fark da bulunmuyor.
Bütçe 55k'ye doğru esneyebilirse Magic 7 Pro ara sıra düştüğü 53.5k fiyatıyla alternatif, ekranı küçük değil ancak marifeti büyük.
S25 mantıklı ancak farklılık aranıyor, S24 de pil ömrü konusunda pek iyi değil, S23 eskidi ve bütçe varken yine geri planda kalıyor.
Küçük ekranından dolayı Mi 15'i tercih etmek yazılımdan ötürü şaibeli, ne kadar iyi performans da veriyor olsa Xiaomi'nin yaptığı yazılım neticede.

Hiçbiri.
Samsung S24

Hocam uzun zamandır samsung kullandım artık sıkıldım kullanmaktan değişiklik olsun diyorum.
Şu an İphone XR kullanıyorum ama pek alışamadım.
Uzun zamandır samsung dediğiniz de A ya da M serisi değildir inşAllah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,272
Üyeler
173,789
Son üye
White Tyson
Geri