Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Redmi Note 14 mü Yoksa Nothing Phone 1 mi?

arda.wqqp

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Instagram
arda.wqqp
nothing 2 fiyatına yakın daha f/p telefonlar varmı o bareme çıkınca, birde kamera performansı nothing 1 den iyi midir dxomark sitesinde bulamadım da yani aradaki farka değer mi diye soruyorum 5k fark var
6 7 ay kullanacaksanız boşverin hocam 5k az para değil yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Gökhan Zeyrek
6 7 ay kullanacaksanız boşverin hocam 5k az para değil yani
hocam 6-7 ay kullanmaycağım şu şekilde şu an alacağım çift telefon takılacağım ana telefon şuanki alacağım olacak 2.telefon da 16 veya 17 pro max serisinden alacağım yd cihaz olacak imei kaydı olmayacak atıyorum bankacılık işlemleri ödemeler vs ana telefonda olacak video çekimi vs de diğer telefondan halledeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuanki alacağım telefon da diğer telefonla eş zamanda kullanıcam kısa süreli olmayacak

Redmi note serisinin hiçbir telefonu alınmaz. Nothing 1

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,127
İsim
Eşref Tek
Redmi note 14 mü nothing phone 1 mi çok arada kaldım sizce hangisi biri 2 yıl önce çıktı diğeri bu sene çıktı
Redmi Note 14 daha yeni çıkmış olsa da Nothing Phone 1 özellik anlamında daha üstün.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,127
İsim
Eşref Tek
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Gökhan Zeyrek
İşlemci ve pili daha iyi , şarj hızı da fazla , adaptörleri de daha güncel zorlamayacaksa seni ver derim.
adaptörleri daha güncel derken hocam orayı tam anlayamadım, birde bu telefonlar 2-3 yıllık ya dururken pillerinde bir sıkıntı olmaz değil mi

arda.wqqp

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Instagram
arda.wqqp
beklemekten sıkıntı olur mu atıyorum 1 yıl önceden gelmiş depoda bekliyor sıkıntı olmaz mı kapasitesi ile alakalı
Sanmıyorum hocam aldığınız çoğu cihaz aynı şekilde oluyor zaten

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,127
İsim
Eşref Tek
adaptörleri daha güncel derken hocam orayı tam anlayamadım, birde bu telefonlar 2-3 yıllık ya dururken pillerinde bir sıkıntı olmaz değil mi
Şarj hızını kastetmiştim daha hızlı şarjı destekliyor anlamında.
Pilinde herhangi bir sorun olmaz.

Top Bottom