Arama sonuçları: *

1. A

Aynı anda onlarca sms doğrulaması

Halen devam ediyor ne yapayim
  2. A

Beyler bu hala durmadı napcam
  3. A

Evet ama halen devam ediyor en iyisi aklimda bulundurayim ihtiyacim olunca spamdam çıkarırım 1711840541 Cok teşekkür ederim
  4. A

Hm anladim kral direk spama eklesem olur o zaman heralde?
  5. A

Merhabalar, bugun gece 1:59 da ayni anda yaklaşık 20 tane mağaza & şirketten doğrulama kodu geldi ve hala geliyor. Sms bomber gibi bir şeyin varlığından haberdarim fakat hic doğrulama kodu geldinigini gormedim. Ekte ss bırakıyorum. Sizce sıkıntı cikarirmi dolandirilma vs.? Yoksa spama atıp...
  6. A

F@tih vpn bağlanamama sorunu

kral windows icin vnpify yok baska denedinmi hic
  7. A

Denedim olmuyor vpnleri fixlediklerini soyluyorlar.
  8. A

Bizdede aynı şuanda3 gun öncesine kadar kullaniyordum inşallah fic yememistir 1710936931 Fix*
  9. A

Samsung İçin Ekran kaydedici

Merhaba,eski youtube kanalima tekrar baslamayi düşünüyorum ve ekran kaydedici konusunda Samsung'un kendi kaydedicisini mi kullanmaliyim yoksa başka önerdiğiniz uygulama varmıdır.(benim icin kalite onemli degil,daha cok performans acisindan telefonu zorlamasin.Oyunda fps drop vs.)
  10. A

Erkeklerde idrar damlaması sorunu ve çözümü

Knk işedikten sonra soyle bir sivazlayacan o zaman icinde kalan cikiyor ben oyle yapiyom skksjf
  11. A

Valorant Destek Cevap Süresi

Merhaba herkese iyi forumlar 14 Ağustos tarihinde valorant hesabim yuksek ihtimal virus nedeniyle calindi hemen reset atip riota bilet attim birkac saat icinde cevap geldi hesapla alakali detaylari yazdip gonderdikten bir kac saat sonra ilk maile erisimimin olup olmadigini sordular bende...
Top Bottom