Neler Yeni

Erkeklerde idrar damlaması sorunu ve çözümü

SuffleF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Batuhan Ateş
Beyler şimdi benim 2 seneden beri penisimde damlama oluyor hani yapıyom biraz beklıyom eskiden direk çekerdim donu ama şimdi damlıyor bütün doktorlara gittim işedikten sonra bi bekliyom şöyle zıplıyom falan hani aksın diye ama hareket ettikçe gelmeye devam ediyo sonra kesiliyo ama çok uzun sürüyo sizdede damlama varmı yani hiç damlamıyormu dona damlarsada kokmuyormu gün içinde evde bi 7 kere gitsem hepsinde böyle damlasa kokmazmı yani bi yardımcı olursanız aşırı müteşekkir olurum

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,576
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

KAANT10X

80+ Bronze
Ne kadar sallarsan salla donuna damlar son damla
Doğrudur bu konunun mantığı budur hiç bilimsel açıklamalara gerek yok. Ayrıca ben eskiden rahatsız olduğum için idrardan sonra peçete ile malum yeri silerdim ama artık hiç umurumda bile değil sizinde olmasın rahatça işinizi görün ve donu çekip elinizi yıkayın.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,435
İsim
Diyarhan
Klozete ters oturup işemelisin en sonda sıvazlayıp kalksan yeterli olur.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Ben eskiden ucuna peçete koyardım ama sora sıvazlama taktiğini öğrendim tahrişlikten kurtuldum....

SuffleF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Batuhan Ateş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka senin çişinden bizene Allah aşkına doktorun çözüm bulamadığına biz nasıl bulalım
Ya diğer insanların fikrini alıyorum nası yapıyolar diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne kadar sallarsan salla donuna damlar son damla
Ne kadar sallarsan salla düşer damla don sona

%100 katılıyorum erkek doğasının bir kuralıdır bence asla engelleyemezsin.Gerçek doğandan utanma dostum sen sensin.
Knk biraz damlasa kokmasından rahatsız olmazmısınız

Ben eskiden ucuna peçete koyardım ama sora sıvazlama taktiğini öğrendim tahrişlikten kurtuldum....
Bende çok uzun bir süre peçete koydum ama artık bıraktım ama damlamssını beklerken çok zaman geçiyo amq makattan bi başlıyom ucuna kadar sıvazlıyom

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
hocam sıvazlama işlemini biraz daha uzun tutabilirsiniz ayrıca tam sünnet noktasından yavaşca üste doğru 2-3 kere yapın ve abartmayın bence takıyorsunuz gibi biraz

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ayakta yapınca kaçınılmaz durum. İstediğin kadar salla veya ovala farketmez. En azından klozete otur kasık bölgesindeki sıkışma sayesinde idrar yapıldıktan sonra 5 10 saniye beklemen yeterli. En iyisi alaturka tuvalete oturarak yapmak. Kasık bölgesine yapılan baskı arttığından kısa bir süre beklemek ne kadar kalan varsa çıkmasına sebep olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,057
Üyeler
166,871
Son üye
Bünyamin Emr kaya
Top Bottom