Neler Yeni

Erkeklerde idrar damlaması sorunu ve çözümü

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Beyler şimdi benim 2 seneden beri penisimde damlama oluyor hani yapıyom biraz beklıyom eskiden direk çekerdim donu ama şimdi damlıyor bütün doktorlara gittim işedikten sonra bi bekliyom şöyle zıplıyom falan hani aksın diye ama hareket ettikçe gelmeye devam ediyo sonra kesiliyo ama çok uzun sürüyo sizdede damlama varmı yani hiç damlamıyormu dona damlarsada kokmuyormu gün içinde evde bi 7 kere gitsem hepsinde böyle damlasa kokmazmı yani bi yardımcı olursanız aşırı müteşekkir olurum
Ne kadar sallarsan salla dona düşer son damla bu kadar 😀

bzsu41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerem
Beyler şimdi benim 2 seneden beri penisimde damlama oluyor hani yapıyom biraz beklıyom eskiden direk çekerdim donu ama şimdi damlıyor bütün doktorlara gittim işedikten sonra bi bekliyom şöyle zıplıyom falan hani aksın diye ama hareket ettikçe gelmeye devam ediyo sonra kesiliyo ama çok uzun sürüyo sizdede damlama varmı yani hiç damlamıyormu dona damlarsada kokmuyormu gün içinde evde bi 7 kere gitsem hepsinde böyle damlasa kokmazmı yani bi yardımcı olursanız aşırı müteşekkir olurum
Peçeteyle sil benimki 2-3 pecetede bitiyo yada yıka tuvaletten çıktıktan sonra da 40-50 adım yürü yoksa yine gelip damlayabiliyo zig zag lı yapısından dolayı

KlausM

80+ Silver
İdrarı attıktan sonra sıvazlayıp peçete ile sil sorun çözülür kanki

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Evren avcı
eğer çok fazla takılıyorsan bu konuya mecbur oturarak yapacaksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,078
Üyeler
166,875
Son üye
alpkaank
Top Bottom