Arama sonuçları: *

• Users: Eco28
  • Order by date
  1. E

Hdmi no signal hatası

Merhaba normalde displayport ile bir monitör kullanıyorum. Eski bir asus monitörüm vardı 2 ekran yapmak istedim eski nesil hdmi kablosu ile kullanmaya çalıştım fakat hdmi signal hatası veriyor ekran kartı üstünde eski hdmi girişi yok kasada var fakat görüntü gelmedi tabi ekran kartım rx7700xt...
  2. E

40-45k arası hazır sistem önerisi

Merhaba iyi forumlar arkadaşımın maksimum 45bin TL bütçesi Bu kasayı bulduk SSD yi 1tb kasayı xpg yapınca 41bin TL oluyor 45bin TL yada çok az yukarısına kadar önerilerinizi bekliyorum
  3. E

FC26 oyunu açılmıyor

ea play 1 dolar a düşünce satın aldım fc26 yükledim fakat oyun açılmıyor küçük pencerede yükleme yapıyor sonra siyah ekran geliyor ve oyun kapanıyor sildim diğer ssdye yükledim bir şey değişmedi yardımcı olursanız sevinirim
  4. E

Wraith Spirit Of Aim alınır mı

Pazar günü sipariş ettim şimdi geldi zaten reis gayet kontrol ediliyor hızı iyi dengeli seviyede tasarımı büyüklüğü falanda çok iyi alçak varsa öneririm
  5. E

Reis valo da cs de kontrol edilmeyecek kadar hızlı mi hızı sence nasıl
  6. E

Hangi oyunları oynuyorsun valo cs falan oynuyorsan özellikle speed çok hızlı geliyor mu bilekten mi koldan mı oynuyorsun bide reis
  7. E

Başlıkta yazdığım mousepad alınır alınırsa sizce hybrid mi yoksa speed mi alınmalı fps de hikaye de oynarım ama fps agırlıklı biraz daha başka mousepad önerilerinede açığım
  8. E

Hawk future alınır mı

Merhaba, başlıkta yazdığım koltuğu almayı düşünüyorum diğer markalarda baktım fakat destek ekiplerinin çok kötü olduğunu duydum. Bir sorun durumunda Hawk daha güvenilir duruyor. Kullanmış kişiler fikirlerini deneyimlerini yazarsa sevinirim iyi günler.
  9. E

Atk blazing sky X1 vs F1

Merhaba bu iki mousedan birinin Pro Max modelini alacağım elim 18-19cm tutuş şeklim relaxed claw grip sizce hangisini almalıyım?
  10. E

Razer viper v3 hyperspeed alınır

Merhaba Bu mouse u almayı düşünüyorum pilli olması sorun gibi gelmiyor iki tane şarj edilebilir pil almayı düşünüyorum alırsam fps oyunları oynuyorum genelde palm-fingertip arası değişiyor tutma şeklim elim ortalama büyüklükte alınır mı?
  11. E

...

Merhaba 3500tl ye mouse arıyorum tutuş şeklim palm-fingertip arası değişiyor oyuna göre. Elim 16-17cm fiyat biraz yükselebilir öneriler için teşekkürler
  12. E

8400f li hazır sistem alınır mı

Tebilon a bakmamıştım sistem ararken bunu alacağım galiba teşekkür ederim
  13. E

8400f li hazır sistem alınır mı

Merhaba Bu hazır sistemi almayı düşünüyorum bu fiyata rx 7700xt li ddr5 sistem yok 7500f rx7700xt sistemler 33 34 bin bandında 4060 da tercih etmek istemiyorum 8400f 7500f e göre güçsüz olsa da bu sistem için alınır mı iyi forumlar
  14. E

Çözüldü✓ 30000tl bilgisayar önerisi

Merhaba 30000tl ye hazır sistem arıyorum işlemci amd olursa iyi olur ekran kartında AMD Nvidia farketmez iyi forumlar
  15. E

Bilgisayar kulaklığı görmüyor

görmüyor malesef
  16. E

kurdum denedim fakat olmadı eski kulaklığı takınca usb ve devamı yazan bir şey olarak direk görüyor ama bunu bir türlü görmüyor 1729529784 kulaklığı bul mu kulaklığı görmüyor ki nasıl bulayım
  17. E

anakartım çok eski modelini bilmiyorum kutusu yok sistem bilgisinden bakınca to be filled by oem yazıyor nasıl bulabilirim
  18. E

Merhaba. Yakın zamanda kulaklığım bozuldu USB Rampage bir kulaklık kullanıyordum. Yeni bir kulaklık aldım Rampage USB ve jak girişi var ayrı ayrı ikisini de denedim fakat algılamıyor bozuk kulaklığı takınca görüyor, ses işareti çıkıyor sağ altta fakat yeni de çıkmıyor. Işıklarında yanıyor...
  19. E

League of legends client açılmıyor

LoL e tıklıyorum league of legends yazısı geliyor fakat oyun açılmıyor sildim geri yükledim yönetici olarak çalıştırdım vb şeyleri yaptım fakat oyun açılmadı yardımcı olursanız sevinirim
Geri