Ben daha yeni aldım hybrid öneriyorum çünkü hybridde bile mouse yağ gibi akıyor speedte hayal edemiyorum fps için controlde önemli plduğu için önerim böyle olurduBaşlıkta yazdığım mousepad alınır alınırsa sizce hybrid mi yoksa speed mi alınmalı fps de hikaye de oynarım ama fps agırlıklı biraz daha başka mousepad önerilerinede açığım
Hangi oyunları oynuyorsun valo cs falan oynuyorsan özellikle speed çok hızlı geliyor mu bilekten mi koldan mı oynuyorsun bide reisSpeed kullanıyorum mükemmel tavsiye ederim.
arkadaşımda speed yüzey var hayatımda gördüğüm en iyi mousepad diyebilirim çünkü 200 300 tl lik mousepadlerle alakası yok manyak bir şeyBaşlıkta yazdığım mousepad alınır alınırsa sizce hybrid mi yoksa speed mi alınmalı fps de hikaye de oynarım ama fps agırlıklı biraz daha başka mousepad önerilerinede açığım
Reis valo da cs de kontrol edilmeyecek kadar hızlı mi hızı sence nasılarkadaşımda speed yüzey var hayatımda gördüğüm en iyi mousepad diyebilirim çünkü 200 300 tl lik mousepadlerle alakası yok manyak bir şey
%90 bilekten oynuyorum fps oyunlarını (valo,cs,r6s,bf). 400dpi kullanırken oynuyorum aşırı keyifli öyle uçuk kaçık hızlıda değil az hızlıda değil tam kararında (mouse- Gpx2).Hangi oyunları oynuyorsun valo cs falan oynuyorsan özellikle speed çok hızlı geliyor mu bilekten mi koldan mı oynuyorsun bide reis