Wraith Spirit Of Aim alınır mı

Eco28

80+
Reaksiyon skoru
4
Başlıkta yazdığım mousepad alınır alınırsa sizce hybrid mi yoksa speed mi alınmalı fps de hikaye de oynarım ama fps agırlıklı biraz daha başka mousepad önerilerinede açığım

Speed kullanıyorum mükemmel tavsiye ederim.

Speed yüzeyi alınacaksa alınabilir.

Hybrid'de ise Kensei öneririm.

Başlıkta yazdığım mousepad alınır alınırsa sizce hybrid mi yoksa speed mi alınmalı fps de hikaye de oynarım ama fps agırlıklı biraz daha başka mousepad önerilerinede açığım
Ben daha yeni aldım hybrid öneriyorum çünkü hybridde bile mouse yağ gibi akıyor speedte hayal edemiyorum fps için controlde önemli plduğu için önerim böyle olurdu

bende speed beyaz olanı almayı düşünüyorum alanlar bi foto atsın ya

arkadaşımda speed yüzey var hayatımda gördüğüm en iyi mousepad diyebilirim çünkü 200 300 tl lik mousepadlerle alakası yok manyak bir şey

arkadaşımda speed yüzey var hayatımda gördüğüm en iyi mousepad diyebilirim çünkü 200 300 tl lik mousepadlerle alakası yok manyak bir şey
Reis valo da cs de kontrol edilmeyecek kadar hızlı mi hızı sence nasıl

Hangi oyunları oynuyorsun valo cs falan oynuyorsan özellikle speed çok hızlı geliyor mu bilekten mi koldan mı oynuyorsun bide reis
%90 bilekten oynuyorum fps oyunlarını (valo,cs,r6s,bf). 400dpi kullanırken oynuyorum aşırı keyifli öyle uçuk kaçık hızlıda değil az hızlıda değil tam kararında (mouse- Gpx2).

Speed güzel ama wraith in fiyatları çok yüksek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,552
Üyeler
183,789
Son üye
yuppir
Geri