Arama sonuçları: *

1. DL Ezraell

Ekran Gelmiyor: Yanık Koku ve Bağlantı Sorunları

hocam elektronik bileşenlerdeki yanıklar çoğu zaman gözle görülemez.. başka ekran kartı taktıktan sonra yine görüntü alamamışsınız buda slotun arızalı olduğu anlamına gelir neden kartın içini açtınız ki? şuan tek yapabileceğim bilgisayarınızı ekran kartıyla beraber bir tamirciye götürmeniz...
  2. DL Ezraell

Sıfır asus a520m r anakartımın sağ ram slotu çalışmıyor.

hocam 14 günlük cayma hakkınız geçmediyse tüketici hakem heyeti gibi yerlere başvurmanız olacaktır birçok satıcı bu hakkı bilse bile size öyle bir hakkınız yokmuş gibi davranarak caydırmaya çalışıyor. siz aldığınız site trendyol veya hepsiburada gibi yerlerse canlı desteğe bağlanarak sorununuzu...
  3. DL Ezraell

kutusu açıldığı halde iade hakkın var hocam
  4. DL Ezraell

evet yüksek ihtimalle öyle slotun içinde yabancı bir cisim varmı diye kontol et yakından baktığında ve net ışık tuttuğunda görürsün. ve kesinlikle slotun içine bir cisim sokma!! eğer yabancı cisim varsa dikkatlice çıkar eğer yoksa bi hava tut (soğuk) içine hava püskürt ama sadece hava sıvı vs...
  5. DL Ezraell

evet arızalı ise iade et 14 gün içinde sebep ne olursa olsun iade etme ve cayma hakkın var.
  6. DL Ezraell

yanık plastik kokusu geldikten sonra görünyü kablosunu ve grişini vs. kontol ettinmi? ekran kartının başka bir görüntü girişini denedin mi? anakarta/başka ekran kartına taktığın kablo ile rx 480 e taktığın görüntü kablosu aynı mı?
  7. DL Ezraell

Gamepad ile oynanabilecek Pc oyun önerisi?

hepinize yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. oyun bulmamda gerçekten yardımcı oldunuz ;).
  8. DL Ezraell

bilgiasayarı temizlerken mi yaşandı. eğer ekran kartını yerine tam oturtamamışsan olabilir belki yada gerekli bir kabloyu takmamışsındır ekran kartı ve slotu kontol ettikten sonra diğer bileşenlerede bak takılmayan kablo var mı unutmuş olabilirsin
  9. DL Ezraell

şu turuncu tilki olan mıydı? bi bakim heralde oynadım onu ben 1752334514 bully yi tarzı sebebiyle sevmemiştim. rematch i arkadaşları arayıp akşam girerim yüklüydü zaten
  10. DL Ezraell

şuan üçünede baktım hocam size yazarken ilk oyun iyi gibi geldi miles morales'i oynanam yüksek ihtimalle 2. oyunu sonradan bakarım duruma göre 1752334380 tomb rider serisi uncharted gibi bir oyun serisi gibi biliyorum ama konusunu hatırlamıyorum bi bakayım onada batman serisini bitirdim mafia...
  11. DL Ezraell

olur o zaman spiderman 1 i alıp indireyim diğerlerinide sıraya ekleyeyim oynarken insinler
  12. DL Ezraell

assasins creed in olayını tam hatırlamıyorum her oyun farklı temada 3 oyunu da indireyim elder ring spiderman ve ac yi sıra sıra bakacağım
  13. DL Ezraell

tlou, god, fh5 serilerini bitirdim elder ring'i deneyebilirim aklıma gelmemişti 1752333974 spiderman'in hangi oyununu önerirsiniz
  14. DL Ezraell

Merhaba, bildiğiniz üzere yazın hava çok sıcak ve uzun saatler bilgisayar başında oturmak hem rahatsız hemde terletiyor cidden... Bu yüzden bilgisayarımı televizyona bağlayarak uzaktan gamepad ile oynanabilecek oyunlar arıyorum. Tür farketmez, sadece koltuğa uzanıp oynayabileceğim oyular...
  15. DL Ezraell

ekran kartının güç girşini bağladın mı?
  16. DL Ezraell

R5 5600 5060 vs İ5 14400f b580 vs R5 7500f 4060

bende yücelik oyuncuyum ve bildiğin gibi valorant işlemciye yükleniyor.. 7500f 4060 alabilirsin... ancak monitörünüde aldığın fps e göre seçmen gerekli oyunun 400 fps de seyredecek alabilirsin 7500f 4060 ||| intel önermem asla valorantta bana kalırsa 7500f i stok soğutucu ile kullanmam 1200 1500...
  17. DL Ezraell

Öneri İşlemci mi değiştirmeliyim ekran kartı mı ?

msi mag m360 kullanıyorum... ekran katını yükseltmek daha iyi olur eskisinide satarak yeni ekran kartına eklersin
  18. DL Ezraell

R5 5600 5060 vs İ5 14400f b580 vs R5 7500f 4060

dediğim gibi 7500f e b580 almanı öneririm ama dlss ve fg yada özel teknolojileri kullanacaksan 7500f 4060 ||| kullanmayacaksan ets2 cs valorant minecraft gta 5 oynaycaksan 7500f b580 almanı öneririm... ||| alamazsan bile 7500f 4060 alabilirsin eğer bu dediğin kombinasyonlar hazır sisteme aitse...
  19. DL Ezraell

Öneri İşlemci mi değiştirmeliyim ekran kartı mı ?

hocam ben 7800x3d kullanıyorum rtx 4070 ti super kombosuyla eğer valorant cs2 yada rekabeçi oyunlar oynuyorsanız genelde aynı fps'i alıyorsunuz. çünkü oyunun max fps değerine çoğu sistem ulaşıyor 7800x3d nin farkı işlemciye oyun yük bindirince oluyor mesela bannerlord oynarken çevrede fazla...
  20. DL Ezraell

Steam'den ücretsiz oyun aldığını iddia eden program

hocam bide hala izlenmeye devam ediyor şuan. insanlar yaradığıyla ilgili yorum yapmış sahte oldukları aşikar... buna kanacak ve deneyecek küçük yaşta izleyiciler olabilir. ve indirip zarara girebilirler ona üzülüyorum.
Geri