Gamepad ile oynanabilecek Pc oyun önerisi?

Çoğu AAA oyunları oynayabilirsin, özel olarak eski ama Bully önerebilirim, kafa dağıtmalık da REMATCH atabilirsin. Tom Clancy's Ghost Recon da iyi gidiyor,

Tekken
Ve pc'ye psx emulatör kurup ps oyunlarını oynayabilirsin Crash bandicoot serisi falan eğlenceliydi tabi sever misin bilemem
şu turuncu tilki olan mıydı? bi bakim heralde oynadım onu ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çoğu AAA oyunları oynayabilirsin, özel olarak eski ama Bully önerebilirim, kafa dağıtmalık da REMATCH atabilirsin.
bully yi tarzı sebebiyle sevmemiştim. rematch i arkadaşları arayıp akşam girerim yüklüydü zaten

şu turuncu tilki olan mıydı? bi bakim heralde oynadım onu ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bully yi tarzı sebebiyle sevmemiştim. rematch i arkadaşları arayıp akşam girerim yüklüydü zaten
Evet, baya serisi var.
Crash bash
Crash bandicoot.
Vs vs daha çok oyun var.
Psx oyunlarının sevdiği zevki diğee oyunlar vermiyor. Sinir stress olmadan chill chill oynanır mis gibi.

hepinize yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. oyun bulmamda gerçekten yardımcı oldunuz ;).

Merhaba, bildiğiniz üzere yazın hava çok sıcak ve uzun saatler bilgisayar başında oturmak hem rahatsız hemde terletiyor cidden...

Bu yüzden bilgisayarımı televizyona bağlayarak uzaktan gamepad ile oynanabilecek oyunlar arıyorum.
Tür farketmez, sadece koltuğa uzanıp oynayabileceğim oyular arıyorum. :)
Asetto corsa modlu ama mükemmel.

Merhaba, bildiğiniz üzere yazın hava çok sıcak ve uzun saatler bilgisayar başında oturmak hem rahatsız hemde terletiyor cidden...

Bu yüzden bilgisayarımı televizyona bağlayarak uzaktan gamepad ile oynanabilecek oyunlar arıyorum.
Tür farketmez, sadece koltuğa uzanıp oynayabileceğim oyular arıyorum. :)
Tomb Raider ve RDR2 denedim dün ikisi de güzel çalışıyor konsolda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,362
Üyeler
184,620
Son üye
denemeuser11
Geri