şu turuncu tilki olan mıydı? bi bakim heralde oynadım onu benTekken
Ve pc'ye psx emulatör kurup ps oyunlarını oynayabilirsin Crash bandicoot serisi falan eğlenceliydi tabi sever misin bilemem
bully yi tarzı sebebiyle sevmemiştim. rematch i arkadaşları arayıp akşam girerim yüklüydü zatenÇoğu AAA oyunları oynayabilirsin, özel olarak eski ama Bully önerebilirim, kafa dağıtmalık da REMATCH atabilirsin.
Evet, baya serisi var.şu turuncu tilki olan mıydı? bi bakim heralde oynadım onu ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bully yi tarzı sebebiyle sevmemiştim. rematch i arkadaşları arayıp akşam girerim yüklüydü zaten
Asetto corsa modlu ama mükemmel.Merhaba, bildiğiniz üzere yazın hava çok sıcak ve uzun saatler bilgisayar başında oturmak hem rahatsız hemde terletiyor cidden...
Bu yüzden bilgisayarımı televizyona bağlayarak uzaktan gamepad ile oynanabilecek oyunlar arıyorum.
Tür farketmez, sadece koltuğa uzanıp oynayabileceğim oyular arıyorum.![]()
Tomb Raider ve RDR2 denedim dün ikisi de güzel çalışıyor konsolda.Merhaba, bildiğiniz üzere yazın hava çok sıcak ve uzun saatler bilgisayar başında oturmak hem rahatsız hemde terletiyor cidden...
Bu yüzden bilgisayarımı televizyona bağlayarak uzaktan gamepad ile oynanabilecek oyunlar arıyorum.
Tür farketmez, sadece koltuğa uzanıp oynayabileceğim oyular arıyorum.![]()