Arama sonuçları: *

1. C

Et için döküm tava önerisi

"LAVA" marka iyidir uzun yıllardır severek kullanıyorum. Özellikle mühürleme işlemi için dibi tırtıklı olanı öneririm.
  2. C

Yardım TYPE C GIRISLI HUB ONERISI

Arkadaşlar macbook için type-c girişli kaliteli bir hub lazım. Baseus, Spigen, Ugreen, anker vb. markaları inceledim hepsinin kendine göre + sı - si var. Kullandığınız memnun olduğunuz bir hub var ise önerilere açığım. Çok teşekkürler
  3. C

Bu iki kulaklıtan sizce hangisi

Soundcore beyaz kulakiçi kulaklık pişmanlıktır...
  4. C

Yardım BEYAZ PSU LAZIM BULAMADIM YARDIM

Kardeşim alıp beyaza boya boşuna o kadar para domalmamış olursun ayrıca üzerine custom boyama vb. şeylerde yapabilirsin. Biraz inovatif olun
  5. C

Yardım Masama monitör kolu uygun mu?

NB f80 modelini demirden olacak şekilde de montajlayabilirsiniz çok benzer bir senaryo benim başıma geldi şu an montajlı sağlam duruyor. Kısacası sorun olmaz
  6. C

Yardım Xdrive oyuncu koltuklarının montajını çıkarmak kolay mıdır ?

XDrive atak modelini kullanıyorum. Nereden alacağın tamamen sana kalmış. Rahatsızlığınız için bir şey söyleyemem doğru da olmaz bir doktora danışabilirsin. 1738676696 XDrive Atak modeli hocam gri kumaş olan. https://www.xdrive.com.tr/xdrive-atak-profesyonel-oyuncu-koltugu-gri
  7. C

Yardım Xdrive oyuncu koltuklarının montajını çıkarmak kolay mıdır ?

Ben yaklaşık 2.5 senedir markanın koltuğunu kullanıyorum. Herhangi bir problem yaşamadım sadece belirli süreden sonra gıcırdama problemi başlıyor ancak WD-40 ile basitçe çözülebilecek bir şey. Koltuk ile beraber gönderilen alyan ile sök tak işlemlerini rahatça halledebilirsin. Şimdiden hayırlı...
  8. C

Yardım APO P*ÇTİR P*Ç KALACAK

TERÖRÜN VE TERÖRİSTİN HER ŞEKLİNE VE KİŞİLİĞİNE LANET OLSUN !!!
  9. C

Başlığa kızgın surat atmış yarası var belli
  10. C

HASSAS BİR SÜREÇTEYİZ BANLANMALI !!!!
  11. C

Arkadaşlar hassas zamanlardan geçiyoruz içimiz yaralı hepimiz milletimizi seviyoruz. Başımız saolsun hepimizin. Konuyu yukarıda tutalım. Hafızamızla oynamasınlar
  12. C

+1
  13. C

APO P*ÇTİR P*Ç KALACAK
  14. C

Yardım PCKOLİK'ten Monitör Almayın! (THH Başvurum Reddedilmiş)

Bundan sonra alışveriş yapmayız olur biter. Bilgilendirme için teşekkürler kardeşim. Sonuna kadar hakkını aramalısın. THH + nereye gitmen gerekiyorsa git zaten haklı çıkacaksın
  15. C

Yardım Laptop ekranınımı monitör olarak kullanabilir miyim ?

basit bir youtube araması ile böyle bir video buldum. Araştırmak her şeydir sevgiler
  16. C

Yardım 2K 240 Hz monitör ACİL YARDIM!!!!!!!!

Anlamadım hocam, zaten monitörüm var dönüştürücü sormuştum onu da aldım :D
  17. C

Nike Airforce Konusunda Yardım Ricası

Hocam aldım çok memnunum, zamanında nike'ın kendi sitesi üzerinden almıştım ama nike gümrük durumları en son ne oldu bilmiyorum. Her türlü kıyafet ile giyiliyor her kombine uyuyor dolabında olursa rahat edeceğin bir ayakkabı. Bi vans klasik model bi bu bence
  18. C

Çözüldü✓ Oyun Geliştirici Ekibi Kuruyorum

Hocam öncelikle merhaba, Tebrik ediyorum ancak işi biraz daha profesyonel yürütmen gerek her şeyden önce oyunu hangi platforma yapacağını belirtmemişsin. Oyunu hangi program kullanarak yapılacağını söylememişsin. Unity? Unreal Engine? Godot? :D Para kazanma stratejin ne? Oyunu satarak mı para...
  19. C

🔥İndirim KOŞŞ ASUS VG27AQML1A 11499 TL 2K 260HZ Geri Ödemeyle 10850 TL

Ben aldım arkadaşlar. 0 ölü pixel müthiş kalite gerçekten önceden monitör kullanmıyormuşum. 280Hz in tadı ayrı güzel. Konuyu açanın vesile olanın elleri dert görmesin <3
  20. C

Yardım 2K 240 Hz monitör ACİL YARDIM!!!!!!!!

link yukarıda var
Geri