Arama sonuçları: *

1. P

Çözüldü✓ Fantech Helios 2 Pro s alınır mı ?

3 haftadan fazladır Helios II Pro S kullanıcısı olarak rahatça söyleyebilirim ki 2024’ün en önemsenmemiş farelerinden. Gerçekten çok iyi çok sağlam bir mouse yapmış bu modelde Fantech, kesinlikle alınır. Çok hızlı gelişmeye başladılar, umarım ileride adını altın harflerle görürüz.
  2. P

(İade yaptılar) BEYLER YARDIM İADE EKSİK GELDİ

Paycell ile ödeme yaparken bankanın aldığı bir komisyon var, bu komisyonun steam ile bir bağlantısı olmadığı için gelen para eksik gelmiştir. O 77 TL komisyon büyük ihtimalle.
  3. P

Çözüldü✓ Logitech g305 mi logitech g203 mü

İkisi çöp kronik sağ tık sorunlu.
  4. P

Yunanistan'a alınan orijinal DualShock 4 reset tuşuna basınca bozuldu

Arkadaşlar çok garip bir olay ile karşılaştım. Yunanistan'a geçen senenin yaz tatilinin başında gitmiştim ve oradan orijinal bir DualShock 4 aldım. O zamandan beri sorunsuz kullanırken telefonuma bağlamaya çalıştım ama sürekli bilgisayara bağlanmak için istek gönderiyordu. (kapalı olsa bile...
  5. P

Başka sitelerde 5.7k olan klavye 3k?

Sinerji güvenilir hatta bizim burada baya iyi bir mağazaları var şuana kadar keşfetmediğinize göre taş devrinde yaşıyor olmalısınız.
  6. P

Rx 5700XT ve RX 6800 16 Gb kartımı RTX 3070Tİ ile takas ettim.Sizce değer mi?

Boş mu yapıyorum? Kusura bakma da 2 tane kartı daha kötü tek kartla takaslayan ben miyim? Geri alsan ne olacak yapmışsın bir hata dalga geçer gibi burada iyi yapmış mıyım diye soruyorsun. Azıcık araştırma yapmadın mı? Google ve YouTube diye iki tane aygıt var bunlardan bakabilirsin. 1705920081...
  7. P

RX 6800'ü bile takas yapması sıkıntı çünkü RX 6800 daha iyi 3070 Ti'dan.
  8. P

Cahilliğin tam olarak tanımı bu. Gerçekten senin gibi insanlara kim ne derse boş kurallar olmasa herkes saldıracak sana.
  9. P

Orjinal PS4 kolu nereden alabilirim?

Hocam ben mağazadan almıştım: https://www.electronet.gr/gadgets-gaming-hobbies/gaming/axesoyar-playstation/sony-ps4-dualshock-4-controller-black-v2 Galiba stokta yok.
  10. P

Orjinal PS4 kolu nereden alabilirim?

Bende orijinali var, teknosada satılıyor ama çok uçuk fiyatta. Ben yurt dışından almıştım.
  11. P

Steam tekrar TL'ye geçer mi?

Sağdan soldan duyduğun kendini filozof sanan insanların bilgileriyle boş boş konuşma da sadede gel. Dün kötüymüş de bugün de aynıymış falan boş insanların sözleri onlar.
  12. P

Diğer ülkelere göre daha ucuz yapıyor zaten çok daha uyguna hatta yarı fiyatına alıyoruz biz.
  13. P

Evet hocam. 23 dolara düştüğünde eski fiyatından bile iyi durumdaydı. Ben alacaktım ancak Cyberpunk 2077 almayı seçtim. Bu arada profilimi atayım eklersiniz oradan konuşuruz. https://steamcommunity.com/profiles/76561199048887131/ 1704618463 İstiyorsan sana steam hesabımı aylık 500 TL'den...
  14. P

Artık yapılacak bir şey yok ve dolar artmaya devam ediyor. Steam'e laf eden cahil, her şeyden habersiz insanlara da hiç prim vermem. 1704617514 Yalnız 30 dolarlık oyunu herkes 30'dan alıyor. Türkiyedeki biz oyunu ucuza alıyorduk adam bunu demek istemiş. Sen de o cahil kitleden birisin ne...
  15. P

Sizin gibi kıt insanlar arka planda olanlardan habersiz bir şekilde dır dır dır konuştuğu için böyle saçmalamanız normal. Adamlar size 40 dolarlık oyunu 99 TL'ye satıyordu. Dolar 10 TL'yken dolar kurunu 1 TL'den sayıp bize çok daha ucuza oyun veren steam'di. Sizin gibi cahiliyetler yüzünden ülke...
  16. P

Sen şu yazdıklarımı bi okusana 😀 arka planda olanlardan haberin bile yok. Bilmeden etmeden ekmeğini kazanan oyun servislerine laf atmayın. 1704616725 Siyasal yöne çekilmeli zaten asıl sebep bu. Dediğiniz şey bizim kıytırık ekonomizden kaynaklanıyor. Ekonomi iyi olsaydı biz oyunları yine çok...
  17. P

Ben şunu diyebilirim maalesef ülkemizdeki cahil insanlar steam'in suçuymuş gibi global fiyatlardan haberleri bile olmadan gereksiz yorum yapıyorlar. Ülkemizin ekonomisi leş gibi berbat olduğu için oyunlarını satan firma ve steam için aşırı zor oluyordu. 40 dolara satılan oyunu biz 99 TL'ye...
  18. P

26 bin TL'ye Full MSI 7500F + 4060 sistem alınır mı?

Cevap verme kardeşim o zaman 😀 ben diyeceğimi dedim dikkate alabilir almayadabilir.
Top Bottom