Neler Yeni

Yunanistan'a alınan orijinal DualShock 4 reset tuşuna basınca bozuldu

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Arkadaşlar çok garip bir olay ile karşılaştım.

Yunanistan'a geçen senenin yaz tatilinin başında gitmiştim ve oradan orijinal bir DualShock 4 aldım. O zamandan beri sorunsuz kullanırken telefonuma bağlamaya çalıştım ama sürekli bilgisayara bağlanmak için istek gönderiyordu. (kapalı olsa bile aynıydı ve bilgisayardan bağlantısını kesmiştim) bundan dolayı arkadaki küçük deliğe iğne soktum ve 5 saniye basılı tuttum. Bundan sonra bir baktım Bi kol çalışmıyordu ki daha saniyeler önceden çalışıyordu.

DualShock 4'ün fatura mıdır nedir hala saklıyorum altta:

IMG_20240217_094050.jpg

Ne yapabilirim?

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
843
İsim
Satürn
Arkadaşlar çok garip bir olay ile karşılaştım.

Yunanistan'a geçen senenin yaz tatilinin başında gitmiştim ve oradan orijinal bir DualShock 4 aldım. O zamandan beri sorunsuz kullanırken telefonuma bağlamaya çalıştım ama sürekli bilgisayara bağlanmak için istek gönderiyordu. (kapalı olsa bile aynıydı ve bilgisayardan bağlantısını kesmiştim) bundan dolayı arkadaki küçük deliğe iğne soktum ve 5 saniye basılı tuttum. Bundan sonra bir baktım Bi kol çalışmıyordu ki daha saniyeler önceden çalışıyordu.

DualShock 4'ün fatura mıdır nedir hala saklıyorum altta:

Alıntıyı görüntüle
Ne yapabilirim?
resetlemişsiniz işte https://www.playstation.com/tr-tr/s...Kontrol cihazınız şimdi sıfırlanmış olmalıdır. şunları bir uygulayın bakalım

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular