Arama sonuçları: *

1. B

Dualshock 4 için Bluethoot adaptör önerisi

Fifa oynuyorum, en az gecikme ile oynamak istiyorum, orjinal dualshock 4 sahibiyim şu adaptör modelleri arasında kaldım: https://www.vatanbilgisayar.com/asus-usb-bt500-bluetooth-5-0-usb-adaptor.html...
  2. B

Bu dosya virüslü müdür?

En güvenlisi iki antivirüsüde kullanmaktır, ben öyle yapıyorum ancak aktif korumada kaspersky kullanıyorum.
  3. B

Bu dosya virüslü müdür?

Maalesef yeterli değil, Kaspersky free kullanırsan çok daha iyi olur.
  4. B

Bu dosya virüslü müdür?

Dosyayı sil ve bilgisayarındaki antivirüs programi ile tarat. İnternetten crack oyun yükleme.
  5. B

Coil whine geçer mi?

Grafikleri düşürdüğün için ekran kartına binen yük azaldı ve seste azaldı. Benim ekran kartımdada coil whine var ve zamanla ses biraz biraz azaldı ama bunun performansa kesinlikle bir etkisi yok sen kafana takma. Servise yollarsan boş boş 1 ay beklersin ve kartını sana yeniden yollarlar, ben...
  6. B

Coil Whine PROBLEMI?

Dostum aynı ekran kartının Asus TUF versiyonuna sahibim, bendede coil whine problemi var ama rahatsız edecek seviyede bir sesi yok, ya zamanla bu ses azaldı ya da artık beni eskisi gibi rahatsız etmiyor. Servise yolladım ve tam 1 ay bekledikten sonra kartım elime yeniden ulaştı ve üstüne...
  7. B

Yardım RX 7800 XT YÜKSEK VRAM KULLANIMI SORUNU

Herkese öncelikle merhabalar. Sistemim PC Hocası'nın GG-7 hazır sistemi. ASUS TUF RX 7800 XT Ryzen 5 7500f ASUS PRİME A620M-E-CSM geriye kalan bileşenler çokta önemli değil. Ne zaman olduğunu hatırlamamakla birlikte sistemimde anormal derecede bir vram kullanımı söz konusu. Boşta 6.5 gb...
  8. B

Ryzen 5 7500f fps değerlerim düşük

Dediğiniz işlemi 3-4 kere yaptım hocam herşeyim güncel zaten internetten her bulduğum şeyi indiren birisi değilim lisanslı şeyleri indirmeyi tercih ederim. Hatta biosu 2 kere güncelledim, diğer parçaları amd programı kendisi otomatik güncelliyor zaten. Birazdan garantiye yazacağım
  9. B

Öncelikle teşekkür ederim hocam benim için oyunu indirdiğiniz için. Valorant işlemci dayalı bir oyun olduğu için yüksek kullanması normal bir sıkıntı olmaz. Sizdede %50-70 arası ideal, bende 85-90'ları görebiliyor. Forumda aradığımı bulamadığıma sistemi garantiye yollasam daha iyi olacak gibi...
  10. B

hiçbir farklılık olmadı hocam 1717336401 Hocam hangi oyun modunda denediniz grafikler ultra mıydı?
  11. B

evet biosum güncel akşama doğru dediğinizi yapıp bir deneyeyim
  12. B

Hocam bende ram değerlerini sıfırlayıp tekrar denesem işe yararmı?
  13. B

Böyle bir incelik yapacağınız için minnettarım sonuçları bekliyorum. 2K'nın yanında birde 1080p yaparsanız çok mutlu olurum.
  14. B

Bilgisayarı aldığımda yalnızca ekran kartına fps testi yapmıştım değerler normal çıkmıştı ama hiç valorantta test yapmadım sadece kendim fpsme baktım yüksek olduğu için takmadım. Aldığımdan beri değerler aynı. Bilgisayarı 2-3 kere sıfırlamak durumunda kaldım değerler yine değişmemişti.
  15. B

A620m-e-csm anakarta sahibim, gördüğüm kadarıyla 1 adet m2 slotuna sahip. 1717331686 1080pde alıyorum hocam. 4k dediğim last of us, need for speed unbound ve farklı farklı hikaye oyunları için geçerliydi. Valorantı 1080p'de oynuyorum
  16. B

Dirext sürümü gözüken oyunların hepsinde sürüm 12 ancak valorantta yazmıyor.
  17. B

Evet hocam ancak tek bir video ile fps değerlerine bakmadım birden fazla video izledim ve hepsinin değerleri çok benzer, hatta aynı. Ayrıca 5800x3d ile 7500f zaten çok yakın değer verilen işlemci hatta çoğu oyunda 7500f daha yüksek değerler alıyor. 1717331307 1200fps'yi hiçbir şekilde göremedim...
  18. B

Hayır hocam fps değerleri valorant ve cs gibi işlemci temelli oyunlarda düşük (çözünürlük 1080p olmasına rağmen), benim 4k dediğim olay aslında farklı. Çözünürlük 4k olunca işlemci kullanımının en fazla %20 olması gerekirken %100 olduğu için belirtmek istedim. Çözünürlük ne kadar yüksek olursa...
  19. B

Ryzen 5 7500F, XPG 5200MHz DDR5 CL38 RAM ve ASUS TUF RX 7800 XT ekran kartına sahibim. Ultra grafikli hikaye oyunlarında sistemimdeki her şey güncel ve çözünürlük 4K olmasına rağmen işlemci kullanımım %100'lerde geziyor. Valorant gibi basit oyunlarda ise işlemci kullanımı %70-80 aralarında...
  20. B

İşlemci kullanımım aşırı yüksek

Hocam furmark testi nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum internetten bakıp sonuçları müsait bir zamanda buraya aktaracağım.
Geri