Coil whine geçer mi?

Cw sorunu çözümü yok zamanla kendi kaybolabilir veya şiddeti artabilir. Asus yetkili servisine gönderip rapor almayı deneyebilirsiniz belki müşteri memnuniyeti adına değişirler ses hassasiyetim felan diyebilirsin harici zaten gönderirken de belirtiyorlar sürekli sorun teşklil etmez arıza değil şansınızı deneyip işe yarasa bile yeni gelecek kartta da çıkması mümkün.
Şiddeti artabiliri ilk defa gördüm öyle olursa kötü.

Arkadaşlar çok garip bir şey oldu grafik ayarlarını düşürünce coil whine sesi düzeldi.

valorant full ayarlar maçta coil whine yok ama lobide var çok garip.

bobin vızıltısı da ilerde zarar vermiyormu

Arkadaşlar çok garip bir şey oldu grafik ayarlarını düşürünce coil whine sesi düzeldi.
Grafikleri düşürdüğün için ekran kartına binen yük azaldı ve seste azaldı. Benim ekran kartımdada coil whine var ve zamanla ses biraz biraz azaldı ama bunun performansa kesinlikle bir etkisi yok sen kafana takma. Servise yollarsan boş boş 1 ay beklersin ve kartını sana yeniden yollarlar, ben denedim ve gördüm. FPS'in ise normal olup olmadığını anlamak için ekran kartı ve işlemcini youtube üzerinden arat ve sendeki oyunlar üzerindeki test videolarını izle. Aynı ayarları yap ve videodaki oyunun konumunda FPS'ni kontrol et. İyi günler.

ben bu ses ile bilgisayarı uzun süre kullanmak zorunda kaldım o kadar illet o kadar iğrenç bir şey ki sonunda gittim başka parcalar aldım ve allahtan onlarda böyle bir sorun yok şayet olursa mekanı basarım yıkarım geçerim ama o ürünü değiştirtirim o bobin sesi bende travma olarak kaldı gerçekten çok iğrenç bir şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,039
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri