Neler Yeni

Yeni kartta coil whine

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
mehmet ali oğuz
Deme hocam. Bende 9070xt sapphire aldım en korktuğum şey cw. Cw azalmaz geçmez de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pulse'de var mı hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

CW geçmez hocam. Oyundan oyuna değişir. Kimi oyunda yok iken kimi oyunda cız cız başlar.
Sapphire demek CW demekti eskiden beri tecrübelerime göre xfx e geçerek kurtulmuştum bir dönem :) Tabi pulse de daha az olabilir nitroya göre

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,746
İsim
Oğuz Oğuz
Sapphire demek CW demekti eskiden beri tecrübelerime göre xfx e geçerek kurtulmuştum bir dönem :) Tabi pulse de daha az olabilir nitroya göre
Ben xfx kullanırken çok duymuştum. Cw olması sorun benim için.

Knispel

80+ Bronze
Sapphire kullanırken bende ilk ay coil whine olmuştu daha sonra kendiliğinden kayboldu yani biraz şans işi eğer şansına güveniyorsan dursun.

şerif23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Şerif
Kartın yenisini almak istesem alamıyorum. Döviz kuru belli. Sanırım bir süre daha kullanıp şansa bırakacağım. Belki stok gelir de iade eder alırım

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ege
Vatandan saphire 9070xt nitro model ekran kartı aldım arkadaşlar. Bugün 2 3 saat kullandım. Yok altında coil whine sesi oluyor. Stres testinde çok olmadı ama oyunlarda rahatsız edici. Bu bir süre kullandıktan sonra geçici mi kalıcı mı azalma ihtimali var mı?
Kendim rx6700xt kullaniyorum. Asusun ilk oldunda garantiye verdim sifir kart ile değisim yaptilar jelatinini yanimda actilar taktik eve geldim actim gene ayni ses vardi bende uğrasmadim

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
fb düşmanı
Araba motoru nasıl ses çıkarıyorsa. Cw de elektronik kartlar için normal. Zamanla azalması da muhtemel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,364
Üyeler
170,352
Son üye
Ropor
Top Bottom