Yeni kartta coil whine

Deme hocam. Bende 9070xt sapphire aldım en korktuğum şey cw. Cw azalmaz geçmez de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pulse'de var mı hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CW geçmez hocam. Oyundan oyuna değişir. Kimi oyunda yok iken kimi oyunda cız cız başlar.
Sapphire demek CW demekti eskiden beri tecrübelerime göre xfx e geçerek kurtulmuştum bir dönem :) Tabi pulse de daha az olabilir nitroya göre

Sapphire demek CW demekti eskiden beri tecrübelerime göre xfx e geçerek kurtulmuştum bir dönem :) Tabi pulse de daha az olabilir nitroya göre
Ben xfx kullanırken çok duymuştum. Cw olması sorun benim için.

Sapphire kullanırken bende ilk ay coil whine olmuştu daha sonra kendiliğinden kayboldu yani biraz şans işi eğer şansına güveniyorsan dursun.

Kartın yenisini almak istesem alamıyorum. Döviz kuru belli. Sanırım bir süre daha kullanıp şansa bırakacağım. Belki stok gelir de iade eder alırım

Vatandan saphire 9070xt nitro model ekran kartı aldım arkadaşlar. Bugün 2 3 saat kullandım. Yok altında coil whine sesi oluyor. Stres testinde çok olmadı ama oyunlarda rahatsız edici. Bu bir süre kullandıktan sonra geçici mi kalıcı mı azalma ihtimali var mı?
Kendim rx6700xt kullaniyorum. Asusun ilk oldunda garantiye verdim sifir kart ile değisim yaptilar jelatinini yanimda actilar taktik eve geldim actim gene ayni ses vardi bende uğrasmadim

Araba motoru nasıl ses çıkarıyorsa. Cw de elektronik kartlar için normal. Zamanla azalması da muhtemel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,508
Üyeler
173,827
Son üye
jdnjdnc59
Geri