Arama sonuçları: *

1. MesutTnrvrd

❌İndirim Bitti! TCL 50P635 Televizyon 13.869TL🔥🔥

e gümrük te kalmaz mı
  2. MesutTnrvrd

Yardım Sizce hangi İSS sağlayıcısına geçmeliyim

kardeşim surunum dahha da arttı herkes de oluşan bir sorun vardı galiba şu anda hiçbir sorgulatma 100 demiyor hepsi 32,33,35 diyor o yüzden değiştiresim de kalmadı yapacak bişi yok alt yapıyı düzeltmiyolar emeklerim boşaymış :)
  3. MesutTnrvrd

bunu müşteri hizmetlerine sorsam mı daha iyi cevap alırım yoksa müdürlüğe gidip konuşarak mı?
  4. MesutTnrvrd

konuştuk ama Tam olarak. Haber un yerini söyledik ama portunu eski yerde onu değiştirmek istiyoruz gibi bir şey söylemedik. Sadece fiber geldi. Hap kapımızın 3 m önünde evimize fiber istiyoruz dedik. Ilgileneceğiz, ilgili ekipleri göndereceğiz dediler. Hiç kimseyi göndermediler.
  5. MesutTnrvrd

bi arkadaş portun eski santraldedir dedi bence de öyle ama bilmem artık
  6. MesutTnrvrd

Burada FTTX-V2 var diyor hem eskiden hepsi 35 diyordu fiber mahallemize geldiğinde güncellendiler ama türktelekom ve türknet asla yenilenmedi bence onlarda bir sıkıntı var 100 alamasam bile 50 yi tam almalıyım diye düşünüyorum hatta 35 i de tam alsam belki yeterdi ama bana asla vaat ettikleri...
  7. MesutTnrvrd

malesef sağ çaprazımdaki binada fiber var hub kapımın önünde oraya 40-50 metre boru döşediler kabloda döşediler hem hiltiyle kapımın önünü deldiler hem de kapımın önünde olan hub'dan bize 3 metre kablo bile çekmediler
  8. MesutTnrvrd

aslında göknet den bakarsanız FTTX-V2 olduğunu görebilirsiniz yani altyapı var ama eve bakır kablo ile gidiyor yani 100 alabilmem lazım ki bu bilgiler güncellenmiş eskiden yoktu mahalleye fiber gelince oldu o yüzden 1714757644 santral ADSL ile aynı veriyor eski santralden çekiyor veriyi aynı...
  9. MesutTnrvrd

sabah saati bi denicem ozaman verebiliyorlarsa yaşadım demektir kurtulurum bu illetten
  10. MesutTnrvrd

durum tam öyle olmuyor millenicom'un da kendi müşteri hizmetleri var ve her kullanıcı pişman hep boşluyorlar bişey olursa erteliyorlarmış o yüzden biraz söğudum ama comnet ve netspeet biraz iyi gibi bilmiyorum çok aralıkta kaldım
  11. MesutTnrvrd

Evet biliyorumda millenicom çok sıkıntılı diyorlar.
  12. MesutTnrvrd

Selamun Aleykum, Ben şu anda (03.05.2024) TürkTelekom üyesiyim, müşteri hizmetleri bana altyapımızın 44 sağlayabildiğini 44 lük bir paketleri olmadığı için 35 verebildiklerini söylediler ve 5 gün öncesine kadar 35mbps'lik paketi kullanmıştım ama bu benim canımı çok sıkıyordu çünki 35 dedikleri...
  13. MesutTnrvrd

Epic games - Tomb Raider 2013 türkçe yama kurulum

Kk bende ses yoktu ben bu videodan yapmıştım bide
  14. MesutTnrvrd

Epic games - Tomb Raider 2013 türkçe yama kurulum

kk olmuyor evet aslında oluyor ama düblaj sesinide deiştiriyor galiba o yüzden oyun içi hiçbir ses gelmiyor değiştirince düblajı ki ing yani orjinali yok bu seferde bütün arayüz fln deişiyo
Geri