Arama sonuçları: *

1. drakathx

🔥İndirim Adidas Outlet Ürünlerinde İndirim

yağlama bindirme yersen outlet kampanyası
  2. drakathx

❌İndirim Bitti! İncehesap Gecenin Yıldızı | 09.10.26

Thunderobot G80 den neye geçilir mesela hocam memnunum ama deneyimlemeyi seviyorum başka bir ürünü incelemeyi düşünüyorum da
  3. drakathx

❌İndirim Bitti! İncehesap Gecenin Yıldızı | 09.10.26

Hocam vitrus alınır mı arkadaşa Alcamda fifa vs ets2 vb oyunlarda kullancak
  4. drakathx

❌İndirim Bitti! Aula F108 Pro Reaper Switch Rgb Mavi Gaming Klavye Sepette 2.299,00 TL

Geçenlerde N11 de 3200 civarına almıştım gayet iyi bir klavye sorunsuz kuaniyprum yedek yapasım geldi 1 tane daha alıp 1791485932 Full isteyenler için ideal kaçırmayın
  5. drakathx

🔥İndirim Razer Sphex V3 Large Mousepad 599tl 🔥 🔥

Speed mi hybrid mi hocam bu nasıl ürün aim spirit var hybrid bende
  6. drakathx

🔥İndirim Razer Sphex V3 Large Mousepad 599tl 🔥 🔥

Speed mi hybrid mi ne diye geçiyor bu viper V3 pro da kullancam
  7. drakathx

Kasam Ne Kadar Eder Bilmiyorum?

40/50 arası denebilir denemek lazım
  8. drakathx

🔥İndirim Ubisoft Store İndirimleri

Alan savunma vs var dimi hocam
  9. drakathx

Coop kısmı nasıl hocam online modu BF1 gibi mi sunucular üzerinden mi yoksa oyunun kendi official sunucularına girip misal 64/64 kişi vs mı atıyor misal
  10. drakathx

Forza Horizon 6 Saveyi Silmiş

valla saldım ben hocam o kadar araç açtım okadar para kastım gerçi kısa yolunu buldum hileyle 590 evox sanırım ferrari spawnlayıp müzayedede satıyordum en son forza 4 de bir daha hayatta 0 dan kasmam ya emek var sonuçta hiç oluyor
  11. drakathx

Öneri Amazon Prime Alışveriş Festivali

kel jeff abim batmaazz :D
  12. drakathx

aynı xbox hesabımla girdim başka steam hesa bımdan 0 dan başlattı oyunu aşırı sinir oldum ya
  13. drakathx

hocam meksika gram sarmadı beni ya :D japonya sarar gibi duruyor :D bf1 oynuyorum bf6 alsammı düşünüyorum bf1 sarıyorda hikaye modunu dün oynadım gram sarmadı sunucularda takılıyorum onlarda kısıtlı sina çölünü çok seviyorum ama ping değeri 40-50 olan 1-2 sunucu var bazen başka map açıyorlar...
  14. drakathx

aynen hocam pazardan alıyordum ben peder alıp getirmişti çok beğenmiştim bardakda içinden çıkıyordu :D bidonuna turşu kurulur çok amaçlı yapmışlar adamlar :D
  15. drakathx

hocam gözlerim kanadı zaten hiç sorma :D mustang ile bir rotaya gittim git git bitmiyordu %100 olana kadar vallahi zor tahammül ettim oyuna 1791153188 indirime girerse güzel bir fiyata forza 6 çekicem 5 beni gram sarmadı 4 kadar 4 de neredeyse her gün oynuyordum 5 çıktı aldım gram zevk alamadım
  16. drakathx

benim anlamadığım bende başka steam hesabıma geçtim aynı microsoft hesabıyla giriş yaptım oyuna fakat ilerleme 0 landı
  17. drakathx

bendede forza 4 de oldu aynısı denbilebilir çare bulamadım bir sürü arabam ve haritalarda bitmişti çoğu şey steam hesabı değiştirdim aynı microsoft hesabıyla girdiğim halde her şey 0 dan başladı başarımlar hariç
  18. drakathx

crew 2 yi bir ara severek almıştım geçen girdim rezalet ötesi ya grafikler bana öyle geldi
  19. drakathx

mahmood bildiğim kadarıyla antepte üretici
  20. drakathx

mc edition gibi creeper renginde :D
Geri