Arama sonuçları: *

1. R

Sistemimi yükselteceğim

sıfırdan yepyeni sistem alsam R5 7500F nasıl bir işlemci önerir misin
  2. R

Sistemimi yükselteceğim

ben ikinci el bir şey almam sıfırlarına bakarım tavsiyelerine bakacağım
  3. R

Sistemimi yükselteceğim

aktif olarak işim var çalışıyorum belli bir bütçem yok önerilere göre 1-2 ay para biriktirip alacağım + olarak şimdiki işlemci ve ekran kartınıda satacağım ikinci elden
  4. R

Sistemimi yükselteceğim

5060 desteklemez mi
  5. R

Sistemimi yükselteceğim

Arkadaşlar R3 3100 - Biostar B450M - GTX 1660Ti - Ballistix 2x8 16GB Ram bir sisteme sahibim. İşlemci ve ekran kartımı yükseltmek istiyorum anakart'a uyumlu alabileceğim en yüksek işlemci ve ekran kartını almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
  6. R

Biostar B450MH Anakartıma İşlemci

ekran kartı amd mi nvidia mı
  7. R

şöyle yapsam nasıl olur önümüzdeki ay direkt AM5 anakart ve işlemciye geçsem sonrasında ekran kartını ve ram'i güçlendirsem. Ekran kartını amd'mi öneriyorsun
  8. R

şuan gtx1660Ti ve R3 3100 kullanıyorum
  9. R

Merhaba arkadaşlar 2020 yılında sistem almıştım ve sistemimi yükseltmek istiyorum. Anakart'ım B450MH ve anakartımı değiştirmeden alabileceğim en yüksek işlemci nedir?
  10. R

DCS World İniş takımları kapama

Arkadaşlar dcs world'ü yeni oynamaya başladım ama iniş takımlarını kapatamıyorum. Kokpit içinden de kapatamıyorum, klavye tuşundan da kapatamıyorum, flight stick'e atadığım tuştanda kapatamıyorum yardım olabilirseniz çok sevinirim. 1700501847 yardım yok herhalde
  11. R

LetsView dosyasını silemiyorum

Merhaba arkadaşlar zamanında insta'da gördüğüm bir reels'de ikinci monitör'ü olmayanlar için bir program tanıtımı görmüştüm ve merak edip indirip yapmıştım. Şimdi silmeye kalkıyorum ve silemiyorum, görev yöneticisinden falan bakıyorum arkada çalışıyormu diye onuda göremiyorum, konu hakkında...
  12. R

Samsung 860 EVO 250GB (test sonuçları)

bugün de test yaptım iki kez ard arda en alltaki dün olan yaptığım test, onun bir üstünde ki 2. test en yukarıda ki sonuç ise en son yaptığım test. Read 562 oldu Write ise 371'e düştü sonra 374'e çıktı. Çok garip
  13. R

şuanlık böyle devam etsem çok sıkıntı yaşar mıyım
  14. R

neredeyse 1 ay oldu pc'yi alalı. Şİmdi aklıma performans testi yapmak geldi aklıma sizce ne yapmalıyım.
  15. R

kargo ile geldi bana.1 ay sonra aklıma geldi performans testi, şimdi yaptım ve write'ın düşük olduğunu gördüm. Normal mi ? 1610476219 Gamegaraj'dan hazır sistem 1610476410
  16. R

arkadaşlar ssd'nin performansı normalmi write bana düşük gibi geldi
  17. R

Ryzen 3 3100 + GTX 1660 Ti sistemde GTA V High ayarlarda aldığım değerler nasıl?

kullanımlar neden böyle gta 5'te high oynuyorum normal mı değerler ?
  18. R

FiveM Authentication Error

Merhaba arkadaşlar FiveM'de bu hatayı alıyorum çözümlerine baktım ama bir türlü olmadı bilen varsa yardım edebilir mi ? 1608904401
Geri