ReynaDaniels
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
arkadaşlar ssd'nin performansı normalmi write bana düşük gibi geldi
560-520 MB/s vaat edilmiş. Gerçekten düşük write, ne zaman aldınız?Alıntıyı görüntüle
arkadaşlar ssd'nin performansı normalmi write bana düşük gibi geldi
kargo ile geldi bana.1 ay sonra aklıma geldi performans testi, şimdi yaptım ve write'ın düşük olduğunu gördüm. Normal mi ?montajlarken herhangi bir sorun yaşadın mı yazma hızından bağımsız olarak soruyorum
Gamegaraj'dan hazır sistemmontajlarken herhangi bir sorun yaşadın mı yazma hızından bağımsız olarak soruyorum
montajlarken herhangi bir sorun yaşadın mı yazma hızından bağımsız olarak soruyorum
samsungdan bu kadar hızlı bir düşüş beklemiyordum konuya daha hakim arkadaşların yönlendirmelerine göre hareket etmende fayda varkargo ile geldi bana.1 ay sonra aklıma geldi performans testi, şimdi yaptım ve write'ın düşük olduğunu gördüm. Normal mi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gamegaraj'dan hazır sistem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
neredeyse 1 ay oldu pc'yi alalı. Şİmdi aklıma performans testi yapmak geldi aklıma sizce ne yapmalıyım.560-520 MB/s vaat edilmiş. Gerçekten düşük write, ne zaman aldınız?
Garantiye göndermelisiniz. Hızda ciddi sorun var, okuma doğru fakat yazma bayağı düşük. SSD doluluk oranı nedir?neredeyse 1 ay oldu pc'yi alalı. Şİmdi aklıma performans testi yapmak geldi aklıma sizce ne yapmalıyım.
Garantiye göndermelisiniz. Hızda ciddi sorun var, okuma doğru fakat yazma bayağı düşük. SSD doluluk oranı nedir?
250GB 860 Evo'ların başlıca sorunu bu zaten.Garantiye göndermelisiniz. Hızda ciddi sorun var, okuma doğru fakat yazma bayağı düşük. SSD doluluk oranı nedir?
500 lerde bu sıkıntı var mı ?250GB 860 Evo'ların başlıca sorunu bu zaten.
Garanti gerekiyor o zaman.
500GB'lıklar iyi.500 lerde bu sıkıntı var mı ?