Samsung 860 EVO 250GB (test sonuçları)

Reaksiyon skoru
13
1610475820190.png

arkadaşlar ssd'nin performansı normalmi write bana düşük gibi geldi

bende yeni aldım 500gb lık modelini bende normal gibi duruyor 565 e 535 di yanlış hatırlamıyorsam

Yazma hızı bana da düşük geldi.
@Furkan Aslan kullanıyordu aynı SSD'yi, onunkinin de yazma hızı düşüktü sanırım.

montajlarken herhangi bir sorun yaşadın mı yazma hızından bağımsız olarak soruyorum

montajlarken herhangi bir sorun yaşadın mı yazma hızından bağımsız olarak soruyorum
kargo ile geldi bana.1 ay sonra aklıma geldi performans testi, şimdi yaptım ve write'ın düşük olduğunu gördüm. Normal mi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gamegaraj'dan hazır sistem

1610476408377.png

kargo ile geldi bana.1 ay sonra aklıma geldi performans testi, şimdi yaptım ve write'ın düşük olduğunu gördüm. Normal mi ?

Gamegaraj'dan hazır sistem

Alıntıyı görüntüle
samsungdan bu kadar hızlı bir düşüş beklemiyordum konuya daha hakim arkadaşların yönlendirmelerine göre hareket etmende fayda var

neredeyse 1 ay oldu pc'yi alalı. Şİmdi aklıma performans testi yapmak geldi aklıma sizce ne yapmalıyım.
Garantiye göndermelisiniz. Hızda ciddi sorun var, okuma doğru fakat yazma bayağı düşük. SSD doluluk oranı nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,896
Üyeler
192,542
Son üye
theadrip
Geri