Arama sonuçları: *

1. ikrudka

Gta online arkadaşlara katılamama sorunu

Arkadaşlar merhaba ben ilk defa arkadaşlarımla oynamak için gta 5 enhanced indirdim ve online a girdim fakat arkadaşlarım oyun içerisinde beni görmesine rağmen ne beni davet edebiliyor ne de benim gönderdiğim davet onlara gidiyor. Bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen yardım edebilirse sevinirim.
  2. ikrudka

Nvidia 3 aylık gamepass nasıl alınıyor?

Ne yapsamda olmadı ben mi beceremedim yoksa olmuyormu anlamadım
  3. ikrudka

Nvidia 3 aylık gamepass nasıl alınıyor?

Nvidia'nın verdiği 3 Aylık XBOX Game Pass üyeliğini diğer forum sitelerinde okuduğum kadarıyla almayı denedim ama olmadı. Alabilen varsa yardımcı olabilir mi?
  4. ikrudka

Çözüldü✓ İD-Cooling tavsiye eder misiniz?

https://www.teknobiyotik.com/dark-freezer-x125-2x12cm-frgb-led-fanli-intel-amd-uyumlu-4pin-pwm-baglantili-kule-tipi-islemci-sogutucu-dkccx125.html?ref=akakce&v=1.6.4#!prettyPhoto bu nasıl peki
  5. ikrudka

Amd Ryzen 5 5600x
  6. ikrudka

Bende 5 5600x için istiyodum. Madem öyle alalım
  7. ikrudka

Markanın işlemci soğutucusunda indirime denk geldim ve ekte belirttiğim ürün 900tl gibi bi fiyata geliyor. Marka nasıldır tavsiye eder misiniz veya piyasada aynı fiyata muadili var mıdır...
  8. ikrudka

AutoCad Inventor yüklemede sorun yaşıyorum.

Herkese selam ben okuduğum bölüm gereği bu autocad inventor programını indirmem lazım fakat setup dosyası dün çalışıp açıldığı halde bugün açılmıyor internette söylenen bir kaç işlemi de denedim fakat ne kadar doğru yaptım bilemiyorum bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
  9. ikrudka

İnternet önerisinde bulunur musunuz?

millenicom kullandığım için bin pişmanım
  10. ikrudka

800tl bütçe maus önerisi

SteelSeries Prime var gayet memnunum.
  11. ikrudka

Hangi Kulaklığı Almalıyım?

ben internet üzerinden almıştım gayet memnunum hemen hemen 1,5 sene oluyor
  12. ikrudka

Yeni Klavyee Önerisi

Görünümü çok güzelmiş fakat tr satışları kapalı vs, biraz da acelem vardı aldım xpg yi umarım pişman olmam :D
  13. ikrudka

Yeni Klavyee Önerisi

switch kalitesi ve yazılımı olsun bu fiyata bence alınabilicek en iyi klavyelerden biri
  14. ikrudka

Yeni Klavyee Önerisi

Sanırım bunu alıcam https://www.gaming.gen.tr/urun/310312/xpg-summoner-cherry-mx-speed-silver-switch-turkce-q-usb-mekanik-kablolu-gaming-klavye-summoner5c-bkctr/?ref=akakce&v=1.91.2
  15. ikrudka

Yeni Klavyee Önerisi

Bu rampage kb r91 çok övüldü ve optik sensör diye önerdiler değmez mi sence
  16. ikrudka

Yeni Klavyee Önerisi

1k - 1.7k civarı
  17. ikrudka

Yeni Klavyee Önerisi

Arkadaşlar yeni klavye almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım beyaz numpadsiz mi kullansam yoksa siyah numpadli mi ? (Şuan numpadsiz kullanıyorum) Arada kaldığım klavyeler - Rampage Hydra R6 - Hp Omen Encoder - Ally K11 (Beyaz Numpadsiz) - Rampage KB R91
  18. ikrudka

Bilgisayar kısa devre yapıyor.

Garantisi vardı götürdük kasa firması fan değişimini yapıcak
  19. ikrudka

Bilgisayar kısa devre yapıyor.

Bilgisayarın kasasında fan ve ledler için kontrolcü bulunmadığından bu şekilde bağlanmış fakat bugün bilgisayarı açmayı deneyince 1 - 2 saniye çalışıp kapanıyordu. Bende fotoğraftaki kabloları deneyerek en sağdaki kablonun yani kasanın arkasındaki fanın kısa devre yaptığını farkettim neden...
  20. ikrudka

Monster aryond a24 monitör 4000tl alınır mi

Monitörden bende şuanlık memnunum tavsiye edebilirim.
Geri