Çözüldü✓ İD-Cooling tavsiye eder misiniz?

ikrudka

80+
Reaksiyon skoru
6
Markanın işlemci soğutucusunda indirime denk geldim ve ekte belirttiğim ürün 900tl gibi bi fiyata geliyor. Marka nasıldır tavsiye eder misiniz veya piyasada aynı fiyata muadili var mıdır?

Ryzen 5 5600 için kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

burst assasin alın daha kaliteli fan bakır borulara sahip

Markanın işlemci soğutucusunda indirime denk geldim ve ekte belirttiğim ürün 900tl gibi bi fiyata geliyor. Marka nasıldır tavsiye eder misiniz veya piyasada aynı fiyata muadili var mıdır?

tavsiye ederim...bu RGB olan model . biraz fark vererek ARGB modeli de tercih edilebilir...

1 senedır 5600 ıle kullanıyorum yaz ayında 70-75 max suan 45 nadıren 50-53 dereceyı goruyor

Muadili yok 600tl eklersen peerles var 800 eklersen phantom spirit var hangi işlemci için
Post automatically merged:

Muadili yok 600tl eklersen peerles var 800 eklersen phantom spirit var hangi işlemci için
Aslında ak400 ag400 varda bilemedim max bütçe nedir ve hangi işlemci için

Post automatically merged:

Aslında ak400 ag400 varda bilemedim max bütçe nedir ve hangi işlemci için
Amd Ryzen 5 5600x

Bütcede 1500 e çıkarsan Thermalright phantom spirit öneririm. Attığın id cooling modelide iş yapar güzel bir model.

Linkteki modeli R5 5600 ile kullanmıştım güzel model.

Not: anakartta veya kasada ARGB desteği varsa ARGB olanını al. Yoksa RGB al.

Geri