Arama sonuçları: *

1. enesozgeldi

bios ekranı takılı kalma sorunu

dostlar selam bilgisayarı açtığımda ara sıra bu ekranda takılı kalıyor ve açılmıyor resetleyince düzeliyor bu problemin nedeni ne olabilir ?
  2. enesozgeldi

Pc Açılış Ekranında Donma

Kullandığım masaüstü bilgisayarda bazen bilgisayarı açtığımda biosa giriş ekranında donuyor ve res atınca düzeliyor msi b450 a pro max model anakart ve amd ryzen3600x model işlemci takılı bazende bilgisayarı açtığımda işlemci 0,90ghz gibi çok düşük hızda çalışıyor ve tekrar reset attığımda...
  3. enesozgeldi

İşlemci hızının 0,53 gözükmesi

Arkadaşlar merhaba Bilgisayarımda çok nadiren de olsa pc yi ilk açtığımda windows çok kasıyor ve performans bilgilerinde işlemci hızı 0,53 gözüküyor ve dediğim gibi bilgisayar çok kasıyor ama reset attığım zaman düzeliyor. Bu olayı çok nadir yaşıyorum ve yaptığı zaman da hep pc ilk açıldığında...
  4. enesozgeldi

Msi Sdk Uygulaması

Arkadaşlar msi dragon center uygulamasını kurdum ve bir süre sonra kaldırdım şuan programlarda msi sdk uygulaması var ve kaldıramıyorum ne işe yarıyor bu program bir bilgisi olan var mı ?
  5. enesozgeldi

Ölü Piksel

ya oda mantıklı aslında fakat bir daha o fiyata bulamam dediğin gibi. Şuan çok kararsız kaldım ama kullanmaya devam edeceğim galiba ya da en kötü bayram sonrasına kadar kullanırım ondan sonra kargo durumları rahatlayınca iade gönderirim gider vatan pc den biraz daha bütçe ekleyip görerek alırım.
  6. enesozgeldi

Ölü Piksel

anladım kral eyvallah bilgilendirmen için. Servise gittiği zaman panel değişiyormuş galiba komple cihazın sıfırı gelmiyor diyorlar
  7. enesozgeldi

Ölü Piksel

Servisle iletişime geçeceğim birazdan ama çok belirsiz yani ne yapacağımı bilemedim o uzun sürece de girmek istemiyorum açıkçası bir gitti mi bir daha zor alırım birde firma incehesap 1590065671 Rahatsız etmiyor var mı yok mu belli bile değil ama ileriye dönük sıkıntı yaşatır mı o beni...
  8. enesozgeldi

Ölü Piksel

Dostlar selam İncehesaptan 8 mayısta Aoc 27g2u monitör modelini almıştım, bugün monitör tarafıma ulaştı ve bir adet toz gibi bile değil sağ üst köşede çok küçük ölü piksel var. Sizce bir tane belli olmayan ölü piksel için garantiye göndermeye gerek var mı ? Bazıları bir tanesinin garantiye...
  9. enesozgeldi

Öneri B450 anakart tavsiyesi

Msi b450 a pro max
  10. enesozgeldi

Kargolar çalışırmi?

Çalışmaz diye tahmin ediyorum çalışsa bile kargo alımı olmaz sadece kargo dağıtımı olur yasak olduğu için
  11. enesozgeldi

24 inç mi 27 inç mi

27 inç iyidir şuan en ideal boyut ve çözünürlük 27 inç 1080p dir bana göre. Tabi bu durum bütçeye ve kullanıma göre değişir.
  12. enesozgeldi

Aoc 27g2u/bk ve 27g2u farkı

Arkadaşlar bu aoc nin 27g2u modelinin sonunda bazısında “bk” yazıyor bazısında yazmıyor aranızda aradaki farkı bilen var mı ? Bilgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
  13. enesozgeldi

Birsürü Monitör arasında kararsız kaldım

msi aralarında en mantıklısı fiyat olarak tabi ama itopyaya bulaşmanı önermem çok ama çok şikayet var.
  14. enesozgeldi

thermaltake kulaklık

arctıs 1 de düşünüyorum ama usb bağlantı özelliği falan yok. Steelseries kalite olarak okey de bu daha üstün bir kulaklık özellik olarak o yüzden bu daha çok hoşuma gitti
  15. enesozgeldi

thermaltake kulaklık

350-400
  16. enesozgeldi

thermaltake kulaklık

Arkadaşlar ekteki kulaklığı almayı düşünüyorum nasıldır alınır mı bir bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
  17. enesozgeldi

İnce Hesap (Gaming Gecesi) Mağduruiyeti

Senin sıkıntına gelirsek kardeşim bende aynı durumdan şikayetçiyim ve forumda da daha önce konu açmıştım. İncehesaptan 8 mayıs cuma günü gaming gecesinden monitör aldım ve hızlı kargo ibareliydi. 2 hafta oldu nerden baksan ve bu süreç içerisinde bana 50 bin tane yalan söylendi hala monitörüm...
  18. enesozgeldi

İnce Hesap (Gaming Gecesi) Mağduruiyeti

Öncelikle sen mağduriyetini dile getirip insanları uyarmaya daha dikkatli olmalarını sağlamaya çalışan birine karşı üslubunu düzelt ondan sonra yorumunu yap veya yapma.
  19. enesozgeldi

400 TL'ye Kadar Kulaklık Önerisi

tamamdır (y)
  20. enesozgeldi

400 TL'ye Kadar Kulaklık Önerisi

reis ben monitör aldım hızlı kargo ve stokta görünmesine rağmen hala elime ulaşmadı binbir tane yalan söylediler pazartesi salı her gün kargoya vericez dediler artık bunaldım yani. hedef ben miyim anlamadım ki a..
Geri