Öneri B450 anakart tavsiyesi

tarikeem

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba sevgili donanım arşivi takipçileri elimdeki bütçe ile yavaş yavaş bilgisayar toplamaya başlayacağım ve bu sistemi yeni çıkacak olan 4000 seri ryzen serisi ile yapmak istiyorum sistemim ilk başta apu bir sistem olmasi yönünde bir düşüncem var yeni 4000 serisinin apu sistemleri ne zaman çıkacak tam bir bilgim yok bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim.
Yukarıda bahsetmiş olduğum sistem için alacağım anakart modeli de yeni seri ile çalışması için minimum b450 serisi olması lazım fakat bu seride bir sürü model ve farklı farklı markalar bulunmakta alacak olduğum işlemciye O.C yapmayı düşünüyorum bunun içinde anakart modellerinde benim için ve 4000 serisini rahat O.C yapmak için bir anakart tavsiyesi istiyorum yani kompanent kalitesinin biraz daha iyi olmasını istiyorum ve bütçem 750 TL yi geçmemesi gerekiyor şimdiden bütün yardımlar için Teşekkür ederim.

4000 Serisi için güçlü bir kart lazım. O yüzden bütçenin artması lazım.

B450 TOMAHAWK MAX veya B450 TUF Serisi öneririm. Alabilirsen En az X570-UD

Bütçeyi arttırmanız gerekebilir ama sizin fiyat aralığındaki iyi anakartlardan bazıları:

msi vdh-pro max:

Stokları şuan için hiç bir yerde yok ama iyi bir anakart:
Asrock B450 PRO4

4. Nesili b450 ler desteklemicek AMD öyle diyor o yüzden 14 haziranda piyasaya sürülecek B550 leri bekle. B550 ler orta sınıfa hitap edeceği için fiyatınında makul olması bekleniyor.

MSI b450 a pro max
Bu kartın #3 teki msi modeli ile ne farkı bulunmakta tam olarak?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4. Nesili b450 ler desteklemicek AMD öyle diyor o yüzden 14 haziranda piyasaya sürülecek B550 leri bekle. B550 ler orta sınıfa hitap edeceği için fiyatınında makul olması bekleniyor.
Bi haber kaynağında b450 serisinin destek verdiğini görmüştüm bu konuda emin misiniz? Ve destek veriyorsa yeni çıkacak olan seri b450 den daha pahalı olmaz mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4000 Serisi için güçlü bir kart lazım. O yüzden bütçenin artması lazım.

B450 TOMAHAWK MAX veya B450 TUF Serisi öneririm. Alabilirsen En az X570-UD
X570 serileri 1000 den başlamakta neredeyse o fiyatlara çıkacak bütçem yok malesef

AMD fikrini değiştirdi, X470 ve B450 chipsetli anakartlara Ryzen 4000 serisi işlemci desteğini getirecek. Kaynak video:

Geri