Çözüldü✓ Full beyaz sistem+ ryzen 5 7500f için anakart önerisi

merhabalar iyi geceler. bu ayın sonunda sistemi tamamen beyaza çeviricem bu yüzden anakart arayışındayım. ileriye dönük bir anakart olmasını istediğim için ssd soğutuculu. 4 ram slotlu ve beyaz bir anakart tavsiyesi istiyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim üst katta olduğum için wifi lazım
ekran kartım xfx 9060xt olucak.en fazla 8500 verebilirim..
Bu fiyatlara pek beyaz yok diye biliyorum biraz sabır ve birazda para katarak x870 pro rs alabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

son zamanlarda beyaz benim de ilgimi çekmeye başladı.siyah çok toz tutuyo.
Siyahta tozlar gözükmüyor beyazda çok belli oluyor :(

Bu fiyatlara pek beyaz yok diye biliyorum biraz sabır ve birazda para katarak x870 pro rs alabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siyahta tozlar gözükmüyor beyazda çok belli oluyor :(
belkide senin dediğin gibidir. ozaman benim siyah kasada gözüken toz değil toz kılığına girmiş bir mahlukattır herhalde.

belkide senin dediğin gibidir. ozaman benim siyah kasada gözüken toz değil toz kılığına girmiş bir mahlukattır herhalde.
Kasa beyaz olunca harbi temiz duruyor halbuki açıp baksan içi toz dolu, özellikle kasa büyükse 😂 anakartta siyah mı beyaz mı bilemiyorum. Ben yoldan sapıp beyaz kurarken siyah anakart aldım toz görmüyorum üstünde, tabi şöyle elimi bir oradan bir oraya götürsem, elimde bir şeyler birikir. Bir de soğutucunun altına bakmak lazım😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,686
Üyeler
183,159
Son üye
arhh
Geri