oppenheimer
80+
- Reaksiyon skoru
- 95
Fazlasıyla yeterli.Soğutması falan 7500F e yeterlidir yani hocam değil mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Fazlasıyla yeterli.Soğutması falan 7500F e yeterlidir yani hocam değil mi?
Hocam diğer kartlara göre biraz düşük sanırsam?bunu al hocam bence![]()
Gigabyte B650M S2H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B650M S2H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B650M S2H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.886,36 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
aynen oyle hocam sogutmasi yok fakat oc yapmayacaksaniz yeterli gayet. oc yapicaksaniz bunu oneririm https://www.akakce.com/anakart/en-u...-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,256378121.htmlHocam diğer kartlara göre biraz düşük sanırsam?
Oc ile işim yok hocam ama biraz ileriye dönük bir de olmuşken soğutmalı olsun istedim.aynen oyle hocam sogutmasi yok fakat oc yapmayacaksaniz yeterli gayet. oc yapicaksaniz bunu oneririm https://www.akakce.com/anakart/en-u...-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,256378121.html
o zaman attigim asus modelini alabilirsin hocamOc ile işim yok hocam ama biraz ileriye dönük bir de olmuşken soğutmalı olsun istedim.
Bu ikisinden birisine bak hocam ikisi de kafa kafaya kartlar sana kalmış görünüş olarak hangisi hoşuna giderse onu da alabilir ama senin dediğin b650m gmaing plus wifi modeli micro atx ve 13 faz'a sahip yani önermem kısaca onuTamam hocam teşekkür ederim alıyorum o zaman. Hem sanırsam ileriye de dönük bir anakart
Hocam kasam mATX olduğu için mATX anakart seçmek istedim aslında. O yüzden ona yönelmiştim. 13 faz olması sıkıntı yaratır mı ki? Bazı arkadaşlar bu işlemciyi a620 çipsetle kullanıyor daBu ikisinden birisine bak hocam ikisi de kafa kafaya kartlar sana kalmış görünüş olarak hangisi hoşuna giderse onu da alabilir ama senin dediğin b650m gmaing plus wifi modeli micro atx ve 13 faz'a sahip yani önermem kısaca onu
![]()
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.319,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
öyle desenize hocam o zaman yahu bende atx midt kasanız var sanıyorumHocam kasam mATX olduğu için mATX anakart seçmek istedim aslında. O yüzden ona yönelmiştim. 13 faz olması sıkıntı yaratır mı ki? Bazı arkadaşlar bu işlemciyi a620 çipsetle kullanıyor da
Anladım hocam sağ olun teşekkür ediyorum. 6.500 e kadar çıkabilirim tekrar söylüyorum Msi b650m gaming plus wifi hiç mi önermezsiniz. Bütün bütçemi kullanmak istiyorum da. Almışken biraz güzel olsun istiyorum. İlk defa topladığım için.öyle desenize hocam o zaman yahu bende atx midt kasanız var sanıyorum
Buna bakın hocam o zaman çokta çıkmanıza gerek yok
![]()
Biostar B650MP-E Pro AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Biostar B650MP-E Pro AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Biostar B650MP-E Pro AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.069,31 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Alabilirsiniz hocam o zaman öyle bir şey istiyorsanızAnladım hocam sağ olun teşekkür ediyorum. 6.500 e kadar çıkabilirim tekrar söylüyorum Msi b650m gaming plus wifi hiç mi önermezsiniz. Bütün bütçemi kullanmak istiyorum da. Almışken biraz güzel olsun istiyorum. İlk defa topladığım için.