Çözüldü✓ Anakart gigabayt b450 h2 yanlış bios yükleme

Genelde güncelletmiyor ya da uyarıyor öncesinde aslında ilgin. Eğer o sürümse Ryzen 1000 ya da 2000 serisi bir işlemci lazım muhtemelen.
Benim yapmak istediğim şey amd acces memory açmaktı ve oda amd kendi uygulamasında bios güncellemesi gerektiğini söyledi biraz baktım İnternete bu f32 f40 f41 kurarak bu özelliği açabilirsin diye yaziyorlardi başka forumlarda fln güncelleme sırasında hiç uyarı vermedi anakart 2022 çıkışlı bir kart
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onun için servis lazım hocam. Gerekli ekipman bir çok yerde yok maalesef.
En son çarem o yapan 3 tane yer buldum ama guvenilirli bilmiyorum karta zarar verirlermi onuda bilmiyorum.

Benim yapmak istediğim şey amd acces memory açmaktı ve oda amd kendi uygulamasında bios güncellemesi gerektiğini söyledi biraz baktım İnternete bu f32 f40 f41 kurarak bu özelliği açabilirsin diye yaziyorlardi başka forumlarda fln güncelleme sırasında hiç uyarı vermedi anakart 2022 çıkışlı bir kart
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En son çarem o yapan 3 tane yer buldum ama guvenilirli bilmiyorum karta zarar verirlermi onuda bilmiyorum.
Dümdüz internet kafede bile olur o işlem dert etme. İşlemci takacak bios güncelleyecek başka bir şey yok.

Dümdüz internet kafede bile olur o işlem dert etme. İşlemci takacak bios güncelleyecek başka bir şey yok.
Bilgisayarciya götürdüm yeniden bios yazıldı sorunum çözüldü bana cevap verdiğiniz için teşekkür ederim hepinize.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,644
Üyeler
183,151
Son üye
furkanekn
Geri