Arama sonuçları: *

1. O

Hoşlandığım kız hoşlanıyor mu ?

Kız yaş farkı demedi kızın haberi yok kızın kuzeni yani arkadaşım bana gösterdiği abla kardeş ilgisini gösteriyor sanada dedi 1694433056 Yorum yaptı çocuk yani deneme bence dedi
  2. O

Kanka arkadaşa sordum kız bir şey söylememiş çocuğa ama bana olan abla ilgisini gösteriyor sanada(aramızda 2 yaş var) dedi olmaz o iş falan dedi 1694389449 Buluşmayı keseceğiz çocuk o yönde istiyor çocukla artık ikili buluşacağız bu yarın son kez olacak diye düşünüyorum
  3. O

Kanka karışıklık büyük ihtimal detay veremiyorum zaman olmuyor burası için ama oluyoruz biz gibi
  4. O

@memo5612 @Kara* kankalar yardım için teşekkürler ama yarın kızın kuzeni benimde yakın arkadaşım olan çocuğa "Kanka kuzeninden hoşlanmaya başlıyorum ....." diye konuşayım diyorum ne dersiniz bilmiyorum rutine girmeye başladı her gün buluş okey oyna dağıl 1694131336 Veya okeye gelen 4. Olan...
  5. O

Kanka sert yapması değil ya takıldığım koçum diye hitap etmesi
  6. O

Tamam kanka eyvallah ama bilmiyorum ya istek ve heves kırılmadı desem yalan olur
  7. O

Kanka sert değil mevzu koçum demesi ya
  8. O

Tamamdır kanka 1694110017 Şuan reels attım instadan sizin ev diye(evleri deprem gördü baya hasar var) alakasız kocum dedi sormaya gerek olmadığını düşünüyorum artık boşuna red yemeye gerek yok
  9. O

Kanka ilk aşkımı yaşıyorum hoşlanıyorsam genelde takıl geç yapıyordum okul uzadı bu yüzden hatta ama ilk defa böyle hissedince afalladim
  10. O

Kanka bu kadar net deme karşısında dünyanın en ponçik insanı olabilirim 😄 1694091209 Tamamdır kankam yazarım benim favori ikilimsiniz kara ile bu olursa sizin sayenizde olacak 😄
  11. O

Evet çıkabiliriz kanka o çok karışık ya belli etmiyor yetişkin insanlar çocuğa aşılıyor ama bir şekilde isteyerek veya istemeyerek çocuklar belli ediyor hatta uyguluyor farkında olmadan 1694090801 Veya farkında olarak neyse boşver onu ya
  12. O

Kanka ailemin durumu iyi ortalama asgari ücretin x katı kadar para alıyorum o çok kolay olur düşünmeye bile gerek yok 1694090496 Kanka kuzenim var tanıştırma fırsatım olursa tanıştırmak isterim benzer durumu Almanya'da o yaşıyor şuan 🥲 1694090547 Uçakla bile gelip giderim hatta okulum uzadı...
  13. O

Yok onu değil mümkün olduğunca müsait ortamı ayarlayıp soracağım çok uzatmadan ne kadar ay sonu olsada çok kısa bir süre bence birazda yorulmaya başladım bu şekilde nasıl hissediyor diye düşünmekten
  14. O

Tamamdır kankam deneyeceğim
  15. O

Durum karışık boşver onu kanka ya dramaya girmesin
  16. O

O da yok kanka zorbalığa uğradığım için geldik Türkiye'ye 7 yaşında konuşmaya başladım dışlanma ve zorbalanma mağduru olunca ailem Türkiye'ye taşındı geri
  17. O

Kanka sorun değil benim anlatabildiğimi dinliyorsunuz o kadar yardım edebiliyorsunuz küfür etmem ki
  18. O

Kanka 10 yaşıma kadar Almanya'daydım Türkçem kötü 3 net yapmıştım üniversite sınavında özür dilerim ama tekrar yazsamda böyle yazarım 🥲 1694089585 Kanka ne zaman gidecek bilmiyorum ama ertelendi muhtemelen ay sonu gibi 1694089645 Kanka okeye 4. Kişi yokken kız arkadaşlarımı çağırayım mı...
  19. O

Dün gece kahve içecekti yengesi ile(bende tanıyorum yengesini çok sever hatta geçen gün aaa o da mı sizin apartmanda oturuyor dediğimde yengesine bahsetmiş yengem seni duyunca çok mutlu oldu dedi) bizide çağırdı bende gittim (kuzeni kız ben) 1694088259 Ve kanka onun haricinde bizim evde...
Top Bottom