eyer25pro
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 482
- İsim
- Efehan yer
10 defa anladım yine bir şey anlamadım hocam bu nasıl bir türkçe(Kız yanımdayken iki kez liseden beri arkadaşım olan kızla karşılaştık) Okeye gelen 4. Arkadaşımız yarın gelmeyecekti bende dedim o kız kahveye çağırıyor kızın kuzeni olan arkadaşıma sende gelmek ister misin dedim ve kız gülerek atladı o da gitmiyor sende gitmiyorsun dedi ya okey ya hiç çıkmayacaksınız diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam şimdiden hayırlı olsunDün gece kahve içecekti yengesi ile(bende tanıyorum yengesini çok sever hatta geçen gün aaa o da mı sizin apartmanda oturuyor dediğimde yengesine bahsetmiş yengem seni duyunca çok mutlu oldu dedi) bizide çağırdı bende gittim (kuzeni kız ben)
Ve kanka onun haricinde bizim evde oynayalım yengemlerde oynayalım okeyi vs vs diyor ama eve hiç çağırmadım utanıyorum yapamamda
Ödev konusunda geçen gün yardım etmek istedi söylemiştim ve öyle sormak için sormadı
Ayrıca şöyle bir durumda oldu kuzeni yani arkadaşım bize yardıma geldi bana Snap attı (beni çekerek inekliyor bende başına bela oluyorum diye) 2 3 dakika sonra kız aradı çocuğu nerdesin evde misin zile basıyorum kimse açmıyor(evde kapıyı açacak çok fazla insan vardı) diye hani snapten 2 3 dakika sonra araması ve onlara geliyormuş gibi davranması garip geldi