Kara*
80+ Silver
@optimuspride hocam ne yaptınız oldu mu iş?
Kanka arkadaşa sordum kız bir şey söylememiş çocuğa ama bana olan abla ilgisini gösteriyor sanada(aramızda 2 yaş var) dedi olmaz o iş falan dedi@optimuspride hocam ne yaptınız oldu mu iş?
Buluşmayı keseceğiz çocuk o yönde istiyor çocukla artık ikili buluşacağız bu yarın son kez olacak diye düşünüyorumKanka arkadaşa sordum kız bir şey söylememiş çocuğa ama bana olan abla ilgisini gösteriyor sanada(aramızda 2 yaş var) dedi olmaz o iş falan dedi
Son kez buluşup açılKanka arkadaşa sordum kız bir şey söylememiş çocuğa ama bana olan abla ilgisini gösteriyor sanada(aramızda 2 yaş var) dedi olmaz o iş falan dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buluşmayı keseceğiz çocuk o yönde istiyor çocukla artık ikili buluşacağız bu yarın son kez olacak diye düşünüyorum
Yaşla ne alakası var ya sallıyorlar onu. Sen son kez kızla görüşeceksin madem kendi ağzından de en azından red yiyorsan bile görüşmezsin, bakalım kız gerçekten sana açıklama yapabilecek mi yoksa başından atmak için mi dediğini anlarsın o sıra.Kanka arkadaşa sordum kız bir şey söylememiş çocuğa ama bana olan abla ilgisini gösteriyor sanada(aramızda 2 yaş var) dedi olmaz o iş falan dedi
Buluşmayı keseceğiz çocuk o yönde istiyor çocukla artık ikili buluşacağız bu yarın son kez olacak diye düşünüyorum
Kız yaş farkı demedi kızın haberi yok kızın kuzeni yani arkadaşım bana gösterdiği abla kardeş ilgisini gösteriyor sanada dediYaşla ne alakası var ya sallıyorlar onu. Sen son kez kızla görüşeceksin madem kendi ağzından de en azından red yiyorsan bile görüşmezsin, bakalım kız gerçekten sana açıklama yapabilecek mi yoksa başından atmak için mi dediğini anlarsın o sıra.
Yorum yaptı çocuk yani deneme bence dediKız yaş farkı demedi kızın haberi yok kızın kuzeni yani arkadaşım bana gösterdiği abla kardeş ilgisini gösteriyor sanada dedi
Valla istediği ilgiyi göstersin buraya kadar gelmişsin denemeden anlayamazsın kanka, ama red yeme olasılığın baya fazla bunu dediyse arkadaşın. Son kez bence kızı bul açıl istemiyorsa sal.Kız yaş farkı demedi kızın haberi yok kızın kuzeni yani arkadaşım bana gösterdiği abla kardeş ilgisini gösteriyor sanada dedi
Yorum yaptı çocuk yani deneme bence dedi
Kız yaş farkı demedi kızın haberi yok kızın kuzeni yani arkadaşım bana gösterdiği abla kardeş ilgisini gösteriyor sanada dedi
Yorum yaptı çocuk yani deneme bence dedi
Aynen öyle kaybedecek bir şeyi yok zatenAçıl işte
Olmazsa olmadı dersin en azından