Kara*
80+ Silver
Ol tabi ol kap kızı artık.Kanka karışıklık büyük ihtimal detay veremiyorum zaman olmuyor burası için ama oluyoruz biz gibi
Ol tabi ol kap kızı artık.Kanka karışıklık büyük ihtimal detay veremiyorum zaman olmuyor burası için ama oluyoruz biz gibi
İyi gidiyor o zaman gelişmeleri yazarsınKanka karışıklık büyük ihtimal detay veremiyorum zaman olmuyor burası için ama oluyoruz biz gibi
8 defa red hocam 9. gelmeden bir konu sizde açarsınız.Reis benim eski manita sürekli bana koçum derdi takma sabahtan beri takip ediyorum heyecanla konuyu diğer arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum en az senin kadar o da senden hoşlanıyor takılma koçuma sen yinede şansını dene ben buğün o eski manitadan 8. Defa red yedim biz becerip mutlu olamadık sen bari mutlu ol
Aynı kişiden nasıl 8 defa red yiyorsun ?Reis benim eski manita sürekli bana koçum derdi takma sabahtan beri takip ediyorum heyecanla konuyu diğer arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum en az senin kadar o da senden hoşlanıyor takılma koçuma sen yinede şansını dene ben buğün o eski manitadan 8. Defa red yedim biz becerip mutlu olamadık sen bari mutlu ol
Güzel bir ilişki yakalama umuduyla yardım ediyoruz yoksa kimsenin şeyinde olmaz kanka bir nevi aga desteği.Hayır bence normalde ben konu açınca bu kadar cevapgelmiyor ama konu kız olunca mesaj sayısı 100ü geçiyor bu nasıl iş aga
saygı duyarımGüzel bir ilişki yakalama umuduyla yardım ediyoruz yoksa kimsenin şeyinde olmaz kanka bir nevi aga desteği.
Yok hocam duygularımı paylaşamıyorum ben 9.reddi yemem diye düşünüyorum 8 kere gururumu aldım ayaklar altına 9.yu alamam diye düşünüyorum gelirse kendisi kapım ona herzaman açık gelmezsede bizede adam akıllı oturup acımızı çekmek düşer8 defa red hocam 9. gelmeden bir konu sizde açarsınız.
Reis ayrıldık 130 gün felan oluyor 8 kere yazdım aradım tekrar olmaya çalıştım hepsinde istemiyorum dedi ama en son o adım atmıştı ben ona olan duygularımı tekrar dile getirince yine red yedim sokayım böyle işe madem istemiyorsun olmayı tekrar niye adım atıyorsun umutlandırıyorsunAynı kişiden nasıl 8 defa red yiyorsun ?