Neler Yeni

Hoşlandığım kız hoşlanıyor mu ?

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
Reis benim eski manita sürekli bana koçum derdi takma sabahtan beri takip ediyorum heyecanla konuyu diğer arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum en az senin kadar o da senden hoşlanıyor takılma koçuma sen yinede şansını dene ben buğün o eski manitadan 8. Defa red yedim biz becerip mutlu olamadık sen bari mutlu ol 🫶
8 defa red hocam 9. gelmeden bir konu sizde açarsınız.

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,095
İsim
Mehmet
Reis benim eski manita sürekli bana koçum derdi takma sabahtan beri takip ediyorum heyecanla konuyu diğer arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum en az senin kadar o da senden hoşlanıyor takılma koçuma sen yinede şansını dene ben buğün o eski manitadan 8. Defa red yedim biz becerip mutlu olamadık sen bari mutlu ol 🫶
Aynı kişiden nasıl 8 defa red yiyorsun ?

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
Son durum nedir asker ?

emiliano

80+ Bronze
git ona de ben bi kızdan hoşlanıyom şöyle bir kız de onu tarif et ondan hoşlandığını belli et sonra açıl

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
sabri reis
Hayır bence normalde ben konu açınca bu kadar cevapgelmiyor ama konu kız olunca mesaj sayısı 100ü geçiyor bu nasıl iş aga

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
sabri reis

QWzx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mahmut
8 defa red hocam 9. gelmeden bir konu sizde açarsınız.
Yok hocam duygularımı paylaşamıyorum ben 9.reddi yemem diye düşünüyorum 8 kere gururumu aldım ayaklar altına 9.yu alamam diye düşünüyorum gelirse kendisi kapım ona herzaman açık gelmezsede bizede adam akıllı oturup acımızı çekmek düşer
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı kişiden nasıl 8 defa red yiyorsun ?
Reis ayrıldık 130 gün felan oluyor 8 kere yazdım aradım tekrar olmaya çalıştım hepsinde istemiyorum dedi ama en son o adım atmıştı ben ona olan duygularımı tekrar dile getirince yine red yedim sokayım böyle işe madem istemiyorsun olmayı tekrar niye adım atıyorsun umutlandırıyorsun

Top Bottom