Neler Yeni

Hoşlandığım kız hoşlanıyor mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Muhammed
Neyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu başka bı kızdan hoşlanıyorum taktiği risklidir
Yok onu değil mümkün olduğunca müsait ortamı ayarlayıp soracağım çok uzatmadan ne kadar ay sonu olsada çok kısa bir süre bence birazda yorulmaya başladım bu şekilde nasıl hissediyor diye düşünmekten

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
O da yok kanka zorbalığa uğradığım için geldik Türkiye'ye 7 yaşında konuşmaya başladım dışlanma ve zorbalanma mağduru olunca ailem Türkiye'ye taşındı geri
şu zorbalardan nefret ediyom

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,095
İsim
Mehmet
Yok onu değil mümkün olduğunca müsait ortamı ayarlayıp soracağım çok uzatmadan ne kadar ay sonu olsada çok kısa bir süre bence birazda yorulmaya başladım bu şekilde nasıl hissediyor diye düşünmekten
Tamamdır buraya yazarsın kesinlikle yüz yüze açıl red yersende 1hafta sonra etkisi geçer önüne bakarsın

şu zorbalardan nefret ediyom
Avrupa zorbaları bı başka oluyormuş

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
knk bir şey sorcam kız şehir dışına çıkarsa ve sevgili kalırsanız ne yapcaksın

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Muhammed
Kanka ailemin durumu iyi ortalama asgari ücretin x katı kadar para alıyorum o çok kolay olur düşünmeye bile gerek yok

Tamamdır buraya yazarsın kesinlikle yüz yüze açıl red yersende 1hafta sonra etkisi geçer önüne bakarsın

Avrupa zorbaları bı başka oluyormuş
Kanka kuzenim var tanıştırma fırsatım olursa tanıştırmak isterim benzer durumu Almanya'da o yaşıyor şuan 🥲

Uçakla bile gelip giderim hatta okulum uzadı devam zorunluluğum yok benim yanında ev bile tutabilirim

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,095
İsim
Mehmet
Kanka ailemin durumu iyi ortalama asgari ücretin x katı kadar para alıyorum o çok kolay olur düşünmeye bile gerek yok

Kanka kuzenim var tanıştırma fırsatım olursa tanıştırmak isterim benzer durumu Almanya'da o yaşıyor şuan 🥲

Uçakla bile gelip giderim hatta okulum uzadı devam zorunluluğum yok benim yanında ev bile tutabilirim
Aynı eve çıkabilirmisiniz yani ben anlamadım

Benim babamın kuzeni de İngiltere'de ama zorbalarla ilgili çok şikayet etmiyor bu drillciler fazlaymış bence Almanya'da nerede yaşadığına bağlıdrı Almanya'da zaten çok türk var

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Muhammed
Aynı eve çıkabilirmisiniz yani ben anlamadım

Benim babamın kuzeni de İngiltere'de ama zorbalarla ilgili çok şikayet etmiyor bu drillciler fazlaymış bence Almanya'da nerede yaşadığına bağlıdrı Almanya'da zaten çok türk var
Evet çıkabiliriz kanka o çok karışık ya belli etmiyor yetişkin insanlar çocuğa aşılıyor ama bir şekilde isteyerek veya istemeyerek çocuklar belli ediyor hatta uyguluyor farkında olmadan

Evet çıkabiliriz kanka o çok karışık ya belli etmiyor yetişkin insanlar çocuğa aşılıyor ama bir şekilde isteyerek veya istemeyerek çocuklar belli ediyor hatta uyguluyor farkında olmadan
Veya farkında olarak neyse boşver onu ya

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,095
İsim
Mehmet

Veya farkında olarak neyse boşver onu ya
Neyse gelişmeleri yazarsın

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kız direkt sırılsıklam aşık. İlk adımı senden bekliyor.

Bir saçmalık yapıp "Ben seni arkadaşım olarak görüyorum." demezse mutluluklar. Çünkü tavırları seviyor tavırları.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Muhammed
Kız direkt sırılsıklam aşık. İlk adımı senden bekliyor.

Bir saçmalık yapıp "Ben seni arkadaşım olarak görüyorum." demezse mutluluklar. Çünkü tavırları seviyor tavırları.
Kanka bu kadar net deme karşısında dünyanın en ponçik insanı olabilirim 😄

Neyse gelişmeleri yazarsın
Tamamdır kankam yazarım benim favori ikilimsiniz kara ile bu olursa sizin sayenizde olacak 😄

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,095
İsim
Mehmet
Kanka bu kadar net deme karşısında dünyanın en ponçik insanı olabilirim 😄

Tamamdır kankam yazarım benim favori ikilimsiniz kara ile bu olursa sizin sayenizde olacak 😄
Yaş kaç bu arada

Top Bottom