Neler Yeni

Hoşlandığım kız hoşlanıyor mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Muhammed
Kanks kızların garip bi arkadaş anlayışı var bizler o kadar farklı düşünüyoruz ki kızlar bunu anlayamıyor. Sen yine de dene şansını ama bu bekleme süresini falan uzatma ne kadar uzun o kadar acılı olur.
Kanka friendzone değil gibi çünkü genelde ya üniversiteye gidince mecbur Galatasaraylı oluyorum onun yüzünden diyor(ama cümledeki bahsi geçen kişi kız erkek vibeı falan veriyor) yani biraz nasıl söylesem anladın işte bazı noktaları meraklandırmak istiyor gibi ve bunu sürekli yapıyor

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,095
İsim
Mehmet
Arkadaşa söyleyim durumu diyorum birde kanka ben kuzeninden hoşlanıyorum diye ne dersin sence
Söyleme bilmesine gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka friendzone değil gibi çünkü genelde ya üniversiteye gidince mecbur Galatasaraylı oluyorum onun yüzünden diyor(ama cümledeki bahsi geçen kişi kız erkek vibeı falan veriyor) yani biraz nasıl söylesem anladın işte bazı noktaları meraklandırmak istiyor gibi ve bunu sürekli yapıyor
Seni arkadaş olarak gördüğünü anlayamayız tahmin edebiliriz.

Kara*

80+ Silver
Arkadaşa söyleyim durumu diyorum birde kanka ben kuzeninden hoşlanıyorum diye ne dersin sence
Bence söyleme arkadaşız dediği an salarsın direk. Ve fazla oyalanma istersen o kadar seviyeye geliyor olay hediye falan çıtırından uyandır işi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Muhammed
Bence söyleme arkadaşız dediği an salarsın direk. Ve fazla oyalanma istersen o kadar seviyeye geliyor olay hediye falan çıtırından uyandır işi.
Yok kanka ona değil kızın kuzeni yakın arkadaşım ya ona söyleyim durumu oluru ne kız 1 haftaya gidecek zaten

Yok kanka ona değil kızın kuzeni yakın arkadaşım ya ona söyleyim durumu oluru ne kız 1 haftaya gidecek zaten
O da hep bizimle o kesin biliyordur karşılıklı ise

Kara*

80+ Silver

Yani sana kalmış ama kız gitmeden yüz yüze kesin açılman lazım.

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,095
İsim
Mehmet

Sevdiğin kız 1 haftaya gidiyormu

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Muhammed
Yani sana kalmış ama kız gitmeden yüz yüze kesin açılman lazım.
Ona söylersem iyi bir çocuk birde en başından beri yanımızda ve kız eğer hoşlanıyorsa benden kesin biliyordur o çocuk

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,095
İsim
Mehmet
Yüz tüze açılmak en iyisidir

Ona söylersem iyi bir çocuk birde en başından beri yanımızda ve kız eğer hoşlanıyorsa benden kesin biliyordur o çocuk
Onu olaya katma bence

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
Kanks kızların garip bi arkadaş anlayışı var bizler o kadar farklı düşünüyoruz ki kızlar bunu anlayamıyor. Sen yine de dene şansını ama bu bekleme süresini falan uzatma ne kadar uzun o kadar acılı olur.
ama ne kadar uzatırsa şansıda o kadar artmaz mı

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular