mfm125
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,032
- İsim
- Mehmet
Güzel gidiyorsun böyle devam et biraz daha vakit geçirin açılmak için daha erken@NightWish2434 @Kara* @brkdrmn7 @memo5612 Arkadaşlar bugün yine buluştuk maddeler hâlinde yine yazıyorum
1-) Sakalı kesmiştim çok uzun ve çok sakalım yok karanlıkta(çok karanlık diyebilirim) olmasına rağmen direkt sakalını mı kestin dedi
2-) Üniversiteye gideceğim tarihi söyledim bende Eylül sonuna doğru oraya geleceğim ev arkadaşımın abisinin evi var tatil yapacağız dedi(Birden belirtti o da o şehre geleceğini orası dikkatimi çekti)
3-) Bugün fazla oturalım sohbet güzel gidiyor dedim(kafeye gidip oturduk o ben ve kuzeni) okeylediler ben kalkana kadar oturdu
4-) Bu önemli mi bilemiyorum ama sohbet hep arkadaş hakkında gidiyordu(kızın kuzeni) biraz sen anlat bakalım diye bana topu attı
5-) Buluşma sonunda arkadaşla karşılaştım arkadaş gelmiş artık sizi ekerim dedim kız bana ben gidene kadar ekemezsin okeye gideceğiz dedi ben devamında yerime birisini bulurum dediğimde susup konuyu değiştirdi
Kayda değer mi bilmiyorum ama en güzel yanı ise artık ınstagramdan takipleşiyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben kalkana kadar oturdu derken ben diyene kadar kalkalım demedi
Arkadaşlar sevgili olursak sizin sayenizde olacak sanırım birde
Ayrıca ben şuan bir ödev yapım aşamasındayım son tarihi 2 gün sonra yetişmez gibi falan dedim arkadaşım ben yardım ederim deyince kızda bende yardım ederim boşum zaten dedi ve bir defa değil bir kaç defa belirtti bu durumu dil ucu ile sorma değildi eminim
Negatif yönde yazayım 1 tane eski sevgilisinden bahsetti arkadaşa mesela o çok görüyordu her şeyi büyütüyordu artık olmaz onunla sildim direkt dedi
Bide toplu olarak değilde ikiniz baş başa buluşun