Neler Yeni

Hoşlandığım kız hoşlanıyor mu ?

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Mehmet
@NightWish2434 @Kara* @brkdrmn7 @memo5612 Arkadaşlar bugün yine buluştuk maddeler hâlinde yine yazıyorum
1-) Sakalı kesmiştim çok uzun ve çok sakalım yok karanlıkta(çok karanlık diyebilirim) olmasına rağmen direkt sakalını mı kestin dedi
2-) Üniversiteye gideceğim tarihi söyledim bende Eylül sonuna doğru oraya geleceğim ev arkadaşımın abisinin evi var tatil yapacağız dedi(Birden belirtti o da o şehre geleceğini orası dikkatimi çekti)
3-) Bugün fazla oturalım sohbet güzel gidiyor dedim(kafeye gidip oturduk o ben ve kuzeni) okeylediler ben kalkana kadar oturdu
4-) Bu önemli mi bilemiyorum ama sohbet hep arkadaş hakkında gidiyordu(kızın kuzeni) biraz sen anlat bakalım diye bana topu attı
5-) Buluşma sonunda arkadaşla karşılaştım arkadaş gelmiş artık sizi ekerim dedim kız bana ben gidene kadar ekemezsin okeye gideceğiz dedi ben devamında yerime birisini bulurum dediğimde susup konuyu değiştirdi

Kayda değer mi bilmiyorum ama en güzel yanı ise artık ınstagramdan takipleşiyoruz 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kalkana kadar oturdu derken ben diyene kadar kalkalım demedi

Arkadaşlar sevgili olursak sizin sayenizde olacak sanırım birde 😄😄

Ayrıca ben şuan bir ödev yapım aşamasındayım son tarihi 2 gün sonra yetişmez gibi falan dedim arkadaşım ben yardım ederim deyince kızda bende yardım ederim boşum zaten dedi ve bir defa değil bir kaç defa belirtti bu durumu dil ucu ile sorma değildi eminim

Negatif yönde yazayım 1 tane eski sevgilisinden bahsetti arkadaşa mesela o çok görüyordu her şeyi büyütüyordu artık olmaz onunla sildim direkt dedi
Güzel gidiyorsun böyle devam et biraz daha vakit geçirin açılmak için daha erken

Bide toplu olarak değilde ikiniz baş başa buluşun

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Burak
Bir dahikine bas basa oturun toplu şekilde olmaz

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Abi lütfen noktalama işaretlerine uyun.

Kızla yan yana yürüyüp sohbet ederken kızı kendi sohbetine dahil etmeye çalışıyor eğer kızda benden hoşlanıyorsa çocuğa anlatmıştır durumu(%100) ve çocuk bunu onaylamıyor demek oluyor bence

Arkadaşıma tatlı kız gördüğümde söylüyordum beni yanlış tanıyor olabilir(her kıza yürüme değil sadece bu durumu belirtiyordum ve şuan en pişman olduğum şey sanırım)

Çocuk nasıl tarif etsem biraz daha kibar böyle dışarıdan bir kaç defa kendisine gay misin diye soru ve aşağılama geldiğinde bende fiziksel olarak müdahale ettim bu ifadeyi kullanan kişilere yani çocuğun gözünde ayran gönüllü+kavgacıyım
Sen yakın arkadaş olduğuna emin misin?
Senin o kızla sevgili olman için, arkadaşının onayına ihtiyacın yok dostum.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Mehmet
senin için insta açtıysa senden hoşlamıyordur

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Mehmet
Kanka Instagram varmış sadece çok aktif kullanmıyormuş kendi adı olmadığı için bulamadım bende
Tamam dediğim gibi onunla baş başa buluşun bundan sonra.Biraz zaman geçicince kızın hareketlerine göre açılırsın.

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Yıldırım
Friendzone nerde görsem tanırım.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Kahin değiliz ama ihtimal var.

İhtimal var hocam. Onun yanında friendzone ihtimalide var tabii.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,851
Üyeler
160,612
Son üye
emres7s
Top Bottom