gözünü kaçırıyorsa bu iş bitmiştir hocam sizden hoşlanıyoArkadaşlar iyi günler 1 hafta önce birisi ile tanıştım ve hoşlanmaya başladım 1 haftada mı demeyin lütfen evet 1 haftada(Nerdeyse her gün buluştuk) ne olur nasıl oldu anlamadım... Detayları maddeler hâlinde yazacağım sizceleri belirtirseniz mutlu olurum
1-) Öncelikle bu kızla çok küçükken aynı mahalledeydik taşındılar yakın erkek arkadaşımın kuzeni kendisi
2-) Şimdi arkadaşlar söylediğim her şeye katılıyor(%90 belki daha yüksek oranda)
3-) Okey oynuyoruz genelde (yakın erkek arkadaşım, hoşlandığım kız ve bir tane abla ile) sürekli didişme hâlindeyiz(Ali dersiniz Veli der gibi)
4-) Bir şey söyledi alındım biraz modum düştü onunda modu düştü hatta baya baya modu düştü devamında(okeyle alakasını kesti baya öyle takılmaya başladı gibi) modum topladım diyalog hâline girdim gülmeye başladı ve enerjisi tekrar yükseldi
5-) Tatlı bulduğum kadın ünlü vardı onu söyledim ismini unutmuştum Google'dan bulmaya falan çalıştı(Bana önemli olma nedeni 2 3 gün sonra en sevdiğim filmi söylerken adını unuttum dedim baktım baya uğraştım bekledim onada aynı derecede ilgi duydu bekledi merak etti)
6-) Kolunuzu kaldırıp daire çizdiğinizde oluşan alanda sürekli yani yakınımda
7-) Göz teması nerdeyse hiç olmuyor ama olanlarda da gözünü kaçırıyor
Daha fazla şey var aklıma geldikçe ve sizin fikirlerinize göre güncelleyebilirim
gözünü kaçırıyorsa bu iş bitmiştir hocam sizden hoşlanıyo
Tamam her gün buluşuyoruz zaten buluşmada yaşadıklarıma göre güncellerim çok teşekkürlerBiraz daha samimi ol gözlemle ona göre açıl yada açılma şimdi çok erken
Kızın numarasını istemeye çalış arkadaşına belli etmeden konuşun. Veya wp grubu kuracağız ayağına topla numaraları anca öyle başlatabilirsin. Kız sana baya ilgi vermeye çalışıyor ötekiler yanında diye utanıyor anlaşılan, şimdi iyi güzel ilgi vermesi sevmesi ama kızın karakterini tam huylarını baya zaman geçirip öğrenmek gerek 1 haftada yine az bence. Benim gördüğüm genelde kız iyi bile olsa hoşlandığı sevdiği kişiye önce ilgi verir, uzun süreli sevgili ıvır zıvır olana kadar devam ettirir akabinde yavaştan ilgisi kırılmaya başlayabilir dikkatli olmanı öneriyorum. Sen samimi sıcak davran elinden kaçırmamak için ilgiyi ver ama fazla boğma yoksa yine aynı şekilde huyları değişebilir.
Sosyal medya aracılığıyla konuşuyorsanız oradan bak bu şarkı çok güzel diyip at ama şarkının içinde aşk olsun denedi onaylandı %100
Buluşma ve gelişmelere göre detaylandırırım arkadaşlar o zaman çok teşekkürlerYa çok çok çok yakın arkadaş olarak görüyor ya da hoşlanıyor. Belli etmeden yakınlaş illaki bir yerde rengini belli eder.
Açılmak için biraz erken bence biraz daha onu tanıTamam her gün buluşuyoruz zaten buluşmada yaşadıklarıma göre güncellerim çok teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buluşma ve gelişmelere göre detaylandırırım arkadaşlar o zaman çok teşekkürler
Yok açılmam daha erken bencede bekleyeceğim sürekli zaten size soğuk kahve yapayım şunu yapayım diye soruyordu pazar günü daha farklı şekilde okey dışında buluşacağız sohbet daha yoğun döner gibi oradaki duruma göre hem ben biraz daha emin olurum hemde numarasını almayı falan denerimAçılmak için biraz erken bence biraz daha onu tanı
kız senden hoşlanıyor olsa şuana kadar kendi telefon numaran veya sosyal medya hesabını istemez miydi ? veya çekinip o imada konuşmaz mıydı ?Yok açılmam daha erken bencede bekleyeceğim sürekli zaten size soğuk kahve yapayım şunu yapayım diye soruyordu pazar günü daha farklı şekilde okey dışında buluşacağız sohbet daha yoğun döner gibi oradaki duruma göre hem ben biraz daha emin olurum hemde numarasını almayı falan denerim
Doğru bende böyle düşünüyorumkız senden hoşlanıyor olsa şuana kadar kendi telefon numaran veya sosyal medya hesabını istemez miydi ? veya çekinip o imada konuşmaz mıydı ?
Belki utanıyordurkız senden hoşlanıyor olsa şuana kadar kendi telefon numaran veya sosyal medya hesabını istemez miydi ? veya çekinip o imada konuşmaz mıydı ?
Hocam tam da seni etiketlicektimKızın numarasını istemeye çalış arkadaşına belli etmeden konuşun. Veya wp grubu kuracağız ayağına topla numaraları anca öyle başlatabilirsin. Kız sana baya ilgi vermeye çalışıyor ötekiler yanında diye utanıyor anlaşılan, şimdi iyi güzel ilgi vermesi sevmesi ama kızın karakterini tam huylarını baya zaman geçirip öğrenmek gerek 1 haftada yine az bence. Benim gördüğüm genelde kız iyi bile olsa hoşlandığı sevdiği kişiye önce ilgi verir, uzun süreli sevgili ıvır zıvır olana kadar devam ettirir akabinde yavaştan ilgisi kırılmaya başlayabilir dikkatli olmanı öneriyorum. Sen samimi sıcak davran elinden kaçırmamak için ilgiyi ver ama fazla boğma yoksa yine aynı şekilde huyları değişebilir.
EtiketleTamam her gün buluşuyoruz zaten buluşmada yaşadıklarıma göre güncellerim çok teşekkürler
Buluşma ve gelişmelere göre detaylandırırım arkadaşlar o zaman çok teşekkürler
Ben kalkana kadar oturdu derken ben diyene kadar kalkalım demedi@NightWish2434 @Kara* @brkdrmn7 @memo5612 Arkadaşlar bugün yine buluştuk maddeler hâlinde yine yazıyorum
1-) Sakalı kesmiştim çok uzun ve çok sakalım yok karanlıkta(çok karanlık diyebilirim) olmasına rağmen direkt sakalını mı kestin dedi
2-) Üniversiteye gideceğim tarihi söyledim bende Eylül sonuna doğru oraya geleceğim ev arkadaşımın abisinin evi var tatil yapacağız dedi(Birden belirtti o da o şehre geleceğini orası dikkatimi çekti)
3-) Bugün fazla oturalım sohbet güzel gidiyor dedim(kafeye gidip oturduk o ben ve kuzeni) okeylediler ben kalkana kadar oturdu
4-) Bu önemli mi bilemiyorum ama sohbet hep arkadaş hakkında gidiyordu(kızın kuzeni) biraz sen anlat bakalım diye bana topu attı
5-) Buluşma sonunda arkadaşla karşılaştım arkadaş gelmiş artık sizi ekerim dedim kız bana ben gidene kadar ekemezsin okeye gideceğiz dedi ben devamında yerime birisini bulurum dediğimde susup konuyu değiştirdi
Kayda değer mi bilmiyorum ama en güzel yanı ise artık ınstagramdan takipleşiyoruz
Arkadaşlar sevgili olursak sizin sayenizde olacak sanırım birde@NightWish2434 @Kara* @brkdrmn7 @memo5612 Arkadaşlar bugün yine buluştuk maddeler hâlinde yine yazıyorum
1-) Sakalı kesmiştim çok uzun ve çok sakalım yok karanlıkta(çok karanlık diyebilirim) olmasına rağmen direkt sakalını mı kestin dedi
2-) Üniversiteye gideceğim tarihi söyledim bende Eylül sonuna doğru oraya geleceğim ev arkadaşımın abisinin evi var tatil yapacağız dedi(Birden belirtti o da o şehre geleceğini orası dikkatimi çekti)
3-) Bugün fazla oturalım sohbet güzel gidiyor dedim(kafeye gidip oturduk o ben ve kuzeni) okeylediler ben kalkana kadar oturdu
4-) Bu önemli mi bilemiyorum ama sohbet hep arkadaş hakkında gidiyordu(kızın kuzeni) biraz sen anlat bakalım diye bana topu attı
5-) Buluşma sonunda arkadaşla karşılaştım arkadaş gelmiş artık sizi ekerim dedim kız bana ben gidene kadar ekemezsin okeye gideceğiz dedi ben devamında yerime birisini bulurum dediğimde susup konuyu değiştirdi
Kayda değer mi bilmiyorum ama en güzel yanı ise artık ınstagramdan takipleşiyoruz
Ben kalkana kadar oturdu derken ben diyene kadar kalkalım demedi
Ayrıca ben şuan bir ödev yapım aşamasındayım son tarihi 2 gün sonra yetişmez gibi falan dedim arkadaşım ben yardım ederim deyince kızda bende yardım ederim boşum zaten dedi ve bir defa değil bir kaç defa belirtti bu durumu dil ucu ile sorma değildi eminim@NightWish2434 @Kara* @brkdrmn7 @memo5612 Arkadaşlar bugün yine buluştuk maddeler hâlinde yine yazıyorum
Ben kalkana kadar oturdu derken ben diyene kadar kalkalım demedi
Arkadaşlar sevgili olursak sizin sayenizde olacak sanırım birde
Kankam olayı belli etme güzel davran erkekliğin belli olsun onu bir yerlere götür iyi vakit geçirmeye bak kız seni seçenek olarak bakmasın senin gibi kaç kişi kızla ilgileniyor bilmiyorsun rakibin çok kendin için güzel vakit geçir kızı şımartma her gün günaydın vs mesajı çekme hayatına odaklan onunlayken doğal ol emin ol senden hoslaniyorsa yanında olacaktır aşkın en güzel olduğu zmanlar bu zamanlar oluyor keyfini çıkar hikayen yeni başlıyorArkadaşlar iyi günler 1 hafta önce birisi ile tanıştım ve hoşlanmaya başladım 1 haftada mı demeyin lütfen evet 1 haftada(Nerdeyse her gün buluştuk) ne olur nasıl oldu anlamadım... Detayları maddeler hâlinde yazacağım sizceleri belirtirseniz mutlu olurum
1-) Öncelikle bu kızla çok küçükken aynı mahalledeydik taşındılar yakın erkek arkadaşımın kuzeni kendisi
2-) Şimdi arkadaşlar söylediğim her şeye katılıyor(%90 belki daha yüksek oranda)
3-) Okey oynuyoruz genelde (yakın erkek arkadaşım, hoşlandığım kız ve bir tane abla ile) sürekli didişme hâlindeyiz(Ali dersiniz Veli der gibi)
4-) Bir şey söyledi alındım biraz modum düştü onunda modu düştü hatta baya baya modu düştü devamında(okeyle alakasını kesti baya öyle takılmaya başladı gibi) modum topladım diyalog hâline girdim gülmeye başladı ve enerjisi tekrar yükseldi
5-) Tatlı bulduğum kadın ünlü vardı onu söyledim ismini unutmuştum Google'dan bulmaya falan çalıştı(Bana önemli olma nedeni 2 3 gün sonra en sevdiğim filmi söylerken adını unuttum dedim baktım baya uğraştım bekledim onada aynı derecede ilgi duydu bekledi merak etti)
6-) Kolunuzu kaldırıp daire çizdiğinizde oluşan alanda sürekli yani yakınımda
7-) Göz teması nerdeyse hiç olmuyor ama olanlarda da gözünü kaçırıyor
Daha fazla şey var aklıma geldikçe ve sizin fikirlerinize göre güncelleyebilirim