mfm125
80+ Silver
Nasıl anladın tabii ki ihtimali var ama olmayadabiliraçıldıktan sonra beni etiketlemeyi unutma. O zaman görüşelim.
Nasıl anladın tabii ki ihtimali var ama olmayadabiliraçıldıktan sonra beni etiketlemeyi unutma. O zaman görüşelim.
Detaylandırır mısın neye göre hangi hareketleri ona yordu bende dikkat edeyim fikrim oluşsunFriendzone nerde görsem tanırım.
Kanka dün tekrar buluştuk bilekliklerini istedim birisini takarken kırarım bunu olmuyor dedim dene bir şey olmaz dedi kırılacak dedim koptu düğüm attığı yerden bir şey olmaz ben yaptım tekrar yaparım dedinHocam son durum nedir
Sonra tesbih gibi sallıyordum bu sefer boncuklarına kadar döküldü ama bir şey söylemedi kahkaha attı hatta bilekliklerini istedim yaparsan bana verir misin o zaman dedim sen ne vereceksin dediHocam son durum nedir
@Kara*Detaylandırır mısın neye göre hangi hareketleri ona yordu bende dikkat edeyim fikrim oluşsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka dün tekrar buluştuk bilekliklerini istedim birisini takarken kırarım bunu olmuyor dedim dene bir şey olmaz dedi kırılacak dedim koptu düğüm attığı yerden bir şey olmaz ben yaptım tekrar yaparım dedin
Sonra tesbih gibi sallıyordum bu sefer boncuklarına kadar döküldü ama bir şey söylemedi kahkaha attı hatta bilekliklerini istedim yaparsan bana verir misin o zaman dedim sen ne vereceksin dedi
Falan çok muhabbet geçmedi dün çok takılamadık ama arkadaşıma durumu söylemek istiyorum böyle durum kankam oluru nedir ona göre hareket etmek istiyorum diyeDetaylandırır mısın neye göre hangi hareketleri ona yordu bende dikkat edeyim fikrim oluşsun
Kanka dün tekrar buluştuk bilekliklerini istedim birisini takarken kırarım bunu olmuyor dedim dene bir şey olmaz dedi kırılacak dedim koptu düğüm attığı yerden bir şey olmaz ben yaptım tekrar yaparım dedin
Sonra tesbih gibi sallıyordum bu sefer boncuklarına kadar döküldü ama bir şey söylemedi kahkaha attı hatta bilekliklerini istedim yaparsan bana verir misin o zaman dedim sen ne vereceksin dedi
@Kara*
kral o sana bileklik yapınca sende ona bir hediye alDetaylandırır mısın neye göre hangi hareketleri ona yordu bende dikkat edeyim fikrim oluşsun
@Kara*
Falan çok muhabbet geçmedi dün çok takılamadık ama arkadaşıma durumu söylemek istiyorum böyle durum kankam oluru nedir ona göre hareket etmek istiyorum diye
Evet ona bı hediye alkral o sana bileklik yapınca sende ona bir hediye al
kaynaşın biraz
Şimdilik güzel gidiryosun biraz daha baş başa buluşun ve gelişmeleri yazınDetaylandırır mısın neye göre hangi hareketleri ona yordu bende dikkat edeyim fikrim oluşsun
@Kara*
Falan çok muhabbet geçmedi dün çok takılamadık ama arkadaşıma durumu söylemek istiyorum böyle durum kankam oluru nedir ona göre hareket etmek istiyorum diye
Evet ona bı hediye al
Şimdilik güzel gidiryosun biraz daha baş başa buluşun ve gelişmeleri yazın
Evet manolyalı bileklik alacağım bendekral o sana bileklik yapınca sende ona bir hediye al
kaynaşın biraz
Sen de ona hediye falan alabilirsin mutlu olması için + olarak sevdiği abur cubur vs varsa paket oluşturur koyarsın.Detaylandırır mısın neye göre hangi hareketleri ona yordu bende dikkat edeyim fikrim oluşsun
@Kara*
Manolyalı bileklik alacağım çok yakışacak bir tane var ona tamamen onun gibi çok zarif bir şey buldumSen de ona hediye falan alabilirsin mutlu olması için + olarak sevdiği abur cubur vs varsa paket oluşturur koyarsın.
Olabilir ondan sonra ufak bi yemeğe çıkabilirsiniz baş başa.Manolyalı bileklik alacağım çok yakışacak bir tane var ona tamamen onun gibi çok zarif bir şey buldum
Arkadaşa söyleyim durumu diyorum birde kanka ben kuzeninden hoşlanıyorum diye ne dersin senceOlabilir ondan sonra ufak bi yemeğe çıkabilirsiniz baş başa.
bence deme knkArkadaşa söyleyim durumu diyorum birde kanka ben kuzeninden hoşlanıyorum diye ne dersin sence
Kanks kızların garip bi arkadaş anlayışı var bizler o kadar farklı düşünüyoruz ki kızlar bunu anlayamıyor. Sen yine de dene şansını ama bu bekleme süresini falan uzatma ne kadar uzun o kadar acılı olur.Detaylandırır mısın neye göre hangi hareketleri ona yordu bende dikkat edeyim fikrim oluşsun