Arama sonuçları: *

1. Suriyeli Eşek_31

Forumu kalıcı olarak bırakıyorum kendinize iyi bakın

Forumu bırakıyorum eskisi gibi iyi hissettirmiyor zaten sınav senem eğlendiğim, sevdiğim pek bir şey yok sadece forum ve valorant var bazen hiçbirsey olmamasına rağmen kendimi boş boş ana sayfaya bakarken buluyorum sınav senemde böyle bir şeye boş vakit ayırmak istemiyorum sadece ilk seferlerde...
  2. Suriyeli Eşek_31

Fiyatı uygun RGB mousepad

Güzel olabilir sana göre mousepad güzel olabilir fakat klasse porge gibi markalar varken tercih edilmez denemeye değmez
  3. Suriyeli Eşek_31

850 tl mouse önerisi

Öyle deme yeğenim everest gırk yıllık marka çok galiteli hemde 125 hz
  4. Suriyeli Eşek_31

850 tl mouse önerisi

125 hz çok güzelmiş cidden :d 1708370311 Bu bütçede hyperx pulsefire haste üzmez
  5. Suriyeli Eşek_31

Rgb ise hayır zaten genel olarak bence hiç bir mousepad makineye atılmamalı aşınma ihtimali var küvette kendin toz deterjan ile elinle yıkayabilirsiniz
  6. Suriyeli Eşek_31

Asla alınmaz bir kere RGB mousepad alınmaz (makineye atamazsın ve RGB düşündüğün gibi değil sönük ve işlevsiz) markayı ilk defa duydum muhtemelen kumaş kalitesi Rezalet bu bütçede klasse, porge ve xrades gibi markalar dışında başka bir marka bakma zaten bu markaların Mousepad'lari aşağı yukarı...
  7. Suriyeli Eşek_31

800tl bütçe maus önerisi

Hyperx pulsefire haste.
  8. Suriyeli Eşek_31

❌İndirim Bitti! Steam Ubisoft Yayıncı İndirimi!

TL sandım yataktan zıpladım😨
  9. Suriyeli Eşek_31

Öneri Mousepad mi gamepad mi?

Geyimpet
  10. Suriyeli Eşek_31

Gta ya Özendinizmi Hiç

Phew phew (silah sesi) iuviuviuviuv (polis sesi) şıkırt (para çalma sesi)
  11. Suriyeli Eşek_31

Abdullah abinin evindeki iron Man figürü

Konuyu açalı 6 ay olmuş çok erken yazmadın mı
  12. Suriyeli Eşek_31

Ryzen 5 5500 8000 hz destekler mi?

Sadece işlemcinin sınırlarını merak ettim çok kullanacağımı düşünmüyorum zaten çoğu oyunun desteklemediğini biliyorum en fazla 4k kullanırım herhalde
  13. Suriyeli Eşek_31

Teşekkür ederim malum ekipman ve teknoloji kanalı gözümü korkuttu 😅 elinde 5600x olmasına rağmen 8000 hz kullanamıyorum kasıyor diyordu şimdi araştırdım sorun oyundan kaynaklıymış yeni bir teknoloji olduğu için çoğu oyun desteklemiyormuş
  14. Suriyeli Eşek_31

Devir teknoloji devri imkanları sonuna kadar kullanmak hakkımız öyle çok tryhard bir oyuncu değilim zaten sadece bu ekipman işine merakım var
  15. Suriyeli Eşek_31

O zamanlar kullandığın model neydi
  16. Suriyeli Eşek_31

Mouse raporlama hızı
  17. Suriyeli Eşek_31

Ryzen 5 5500 8000 hz (mouse raporlama hızı) kullanımda valorant gibi işlemci ağırlıklı oyunlarda sorun çıkarır mı destekler mi
  18. Suriyeli Eşek_31

Hyperx pulsefire haste'den deathadder v3 8k hz geçilir mi

Takas teklif etmedim mouse'u sattıktan sonra üstüne ne kadar eklemek gerekiyorsa ekleme yapıcam bu arada palm claw karışık tutuyorum ve sadece valorant oynuyorum işlemci ağırlıklı olduğu için 8k hz yetmez fakat hiç olmazsa 4000 hz olmaz mı 1708259791 Zaten deadther v3 mouse'un iyi bir mouse...
  19. Suriyeli Eşek_31

egzoz fanını sökmeli miyim?

Kalsın çıkarmanın ne manası var
  20. Suriyeli Eşek_31

Hyperx pulsefire haste'den deathadder v3 8k hz geçilir mi

Kfg var fakat işlemcim ryzen 5 5500 8000 hz destekler mi ayrıca daha önce ergo kullanmadim
Top Bottom