Fiyatı uygun geldi. Yorumlarıda güzel belki almak isteyen olur.
Evet kaliteli ürünse fiyatı uygun alınırFiyatı uygun geldi. Yorumlarıda güzel belki almak isteyen olur.
Steelseries mouse pad makineye atılırmıAsla alınmaz bir kere RGB mousepad alınmaz (makineye atamazsın ve RGB düşündüğün gibi değil sönük ve işlevsiz) markayı ilk defa duydum muhtemelen kumaş kalitesi Rezalet bu bütçede klasse, porge ve xrades gibi markalar dışında başka bir marka bakma zaten bu markaların Mousepad'lari aşağı yukarı aynı arada desen farkı var sadece bütçene uygun olanı ve desenini sevdiğin bir tane al pişman olmazsın
Dikişli olmasına dikkat edin dikişli ise atın yoksa soyulurSteelseries mouse pad makineye atılırmı
Rgb ise hayır zaten genel olarak bence hiç bir mousepad makineye atılmamalı aşınma ihtimali var küvette kendin toz deterjan ile elinle yıkayabilirsinizSteelseries mouse pad makineye atılırmı
Ben sabunlu bir bezle siliyorum gayet yeterli oluyor. Temiz kullanmak lazımRgb ise hayır zaten genel olarak bence hiç bir mousepad makineye atılmamalı aşınma ihtimali var küvette kendin toz deterjan ile elinle yıkayabilirsiniz
Aman hocam, logosu direkt soyuluyor bizzat deneyimledim. Dikişsiz düz modeldi.Steelseries mouse pad makineye atılırmı
Ben aldım gayet kaliteli ve güzel çıktı tek sıkıntı yani yaninda gelen kablo ince ve micro usb başka sıkıntısı yok. Tabi 1hafta bile olmadı alalı belki ilerde sorun çıkarırAsla alınmaz bir kere RGB mousepad alınmaz (makineye atamazsın ve RGB düşündüğün gibi değil sönük ve işlevsiz) markayı ilk defa duydum muhtemelen kumaş kalitesi Rezalet bu bütçede klasse, porge ve xrades gibi markalar dışında başka bir marka bakma zaten bu markaların Mousepad'lari aşağı yukarı aynı arada desen farkı var sadece bütçene uygun olanı ve desenini sevdiğin bir tane al pişman olmazsın
Güzel olabilir sana göre mousepad güzel olabilir fakat klasse porge gibi markalar varken tercih edilmez denemeye değmezBen aldım gayet kaliteli ve güzel çıktı tek sıkıntı yani yaninda gelen kablo ince ve micro usb başka sıkıntısı yok. Tabi 1hafta bile olmadı alalı belki ilerde sorun çıkarır