Neler Yeni

Fiyatı uygun RGB mousepad

seeznus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Serkan

Ekler

• Screenshot_2024-02-19-21-44-12-542_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2024-02-19-21-44-12-542_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    600.2 KB · Hit: 1,000

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Asla alınmaz bir kere RGB mousepad alınmaz (makineye atamazsın ve RGB düşündüğün gibi değil sönük ve işlevsiz) markayı ilk defa duydum muhtemelen kumaş kalitesi Rezalet bu bütçede klasse, porge ve xrades gibi markalar dışında başka bir marka bakma zaten bu markaların Mousepad'lari aşağı yukarı aynı arada desen farkı var sadece bütçene uygun olanı ve desenini sevdiğin bir tane al pişman olmazsın

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Draq123
Asla alınmaz bir kere RGB mousepad alınmaz (makineye atamazsın ve RGB düşündüğün gibi değil sönük ve işlevsiz) markayı ilk defa duydum muhtemelen kumaş kalitesi Rezalet bu bütçede klasse, porge ve xrades gibi markalar dışında başka bir marka bakma zaten bu markaların Mousepad'lari aşağı yukarı aynı arada desen farkı var sadece bütçene uygun olanı ve desenini sevdiğin bir tane al pişman olmazsın
Steelseries mouse pad makineye atılırmı

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Ömer Murat KARACA
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Miraç Emin Çalık
Ben aldım gayet kaliteli ve güzel çıktı tek sıkıntı yani yaninda gelen kablo ince ve micro usb başka sıkıntısı yok. Tabi 1hafta bile olmadı alalı belki ilerde sorun çıkarır

Kontfire

80+ Silver
2 farklı dandik markanın rgb mousepadini kullandım ve 2 yıldır sorun yaşamadım. Sürekli prize bağlı bu arada ışığını hiç kapatmıyorum.

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Ben aldım gayet kaliteli ve güzel çıktı tek sıkıntı yani yaninda gelen kablo ince ve micro usb başka sıkıntısı yok. Tabi 1hafta bile olmadı alalı belki ilerde sorun çıkarır
Güzel olabilir sana göre mousepad güzel olabilir fakat klasse porge gibi markalar varken tercih edilmez denemeye değmez

Top Bottom