Neler Yeni

Fiyatı uygun RGB mousepad

Sadneon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan Bayram
Hissiyatı nasıl ki bana kaygan lazım bide niye bu kadar ucuz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet kaliteli ürünse fiyatı uygun alınır
https://www.hepsiburada.com/game-x-...6BRSL?magaza=Gamex&url_src=and-product-detail bir de şöyle bir mousepad var

Aykut D.

80+ Gold
Asla alınmaz bir kere RGB mousepad alınmaz (makineye atamazsın ve RGB düşündüğün gibi değil sönük ve işlevsiz) markayı ilk defa duydum muhtemelen kumaş kalitesi Rezalet bu bütçede klasse, porge ve xrades gibi markalar dışında başka bir marka bakma zaten bu markaların Mousepad'lari aşağı yukarı aynı arada desen farkı var sadece bütçene uygun olanı ve desenini sevdiğin bir tane al pişman olmazsın
Yıkanacaksa sadece rgb drıver'in olduğu yeri muhafaza edersen yıkanır diğer rgbnin olduğu yer fiber optik .

cureshut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
kürşat
Alıp almama konusunda kararsızım fiyat kaliteye göre mi uygun onu bilemedim. Baska bir sitede baska bir model 10 lira daha pahalı sadece. Ölçüleride aynı.

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Güzel olabilir sana göre mousepad güzel olabilir fakat klasse porge gibi markalar varken tercih edilmez denemeye değmez
Yani haklısınız ama hocam burdaki kimse e-spor oyuncusu değil ve hangi mouse padi alsanız normal masada kullanmaktan çok daha iyidir (3 yıldır şoktan 30 liraya aldığım rampagenin padini kullanıyorum ve 6 ayda 1 defa nemli bezle silmem yetiyor gayet memnunum çok ucuz ve kalitesiz deniyordu ama kaydırması bence yeterli yani işimi güzel görüyor)

seeznus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Serkan

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ahmet Taşlıova
Hissiyatı bana göre gayet iyi naif bi dokusu var..Fare üstünde tam temasli ve yağ gibi kayıyor desem yeridir.. Ürün kalitesi olarak ortanın bi tık üssü..Yani çok çekiştirmez düzgün kullanırsanız baya bi süre götürür gibi duruyor..f/p olarak bakarsanız bana göre alınır iş görür., üstelik hoş bi estetik de katıyor ambiansa.. 10/7 puan verebilirim..

Top Bottom