Fiyatı uygun RGB mousepad

seeznus

80+
Reaksiyon skoru
45

Ekler

• Screenshot_2024-02-19-21-44-12-542_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2024-02-19-21-44-12-542_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    600.2 KB · Hit: 1,021
Asla alınmaz bir kere RGB mousepad alınmaz (makineye atamazsın ve RGB düşündüğün gibi değil sönük ve işlevsiz) markayı ilk defa duydum muhtemelen kumaş kalitesi Rezalet bu bütçede klasse, porge ve xrades gibi markalar dışında başka bir marka bakma zaten bu markaların Mousepad'lari aşağı yukarı aynı arada desen farkı var sadece bütçene uygun olanı ve desenini sevdiğin bir tane al pişman olmazsın

Asla alınmaz bir kere RGB mousepad alınmaz (makineye atamazsın ve RGB düşündüğün gibi değil sönük ve işlevsiz) markayı ilk defa duydum muhtemelen kumaş kalitesi Rezalet bu bütçede klasse, porge ve xrades gibi markalar dışında başka bir marka bakma zaten bu markaların Mousepad'lari aşağı yukarı aynı arada desen farkı var sadece bütçene uygun olanı ve desenini sevdiğin bir tane al pişman olmazsın
Steelseries mouse pad makineye atılırmı

Eyvallah hocam çektim bi tane 😀

Ben aldım gayet kaliteli ve güzel çıktı tek sıkıntı yani yaninda gelen kablo ince ve micro usb başka sıkıntısı yok. Tabi 1hafta bile olmadı alalı belki ilerde sorun çıkarır

2 farklı dandik markanın rgb mousepadini kullandım ve 2 yıldır sorun yaşamadım. Sürekli prize bağlı bu arada ışığını hiç kapatmıyorum.

Ben aldım gayet kaliteli ve güzel çıktı tek sıkıntı yani yaninda gelen kablo ince ve micro usb başka sıkıntısı yok. Tabi 1hafta bile olmadı alalı belki ilerde sorun çıkarır
Güzel olabilir sana göre mousepad güzel olabilir fakat klasse porge gibi markalar varken tercih edilmez denemeye değmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,884
Üyeler
184,696
Son üye
oktayarabd
Geri