Arama sonuçları: *

• Users: necq
  • Order by date
  1. necq

75-80k’ya gaming laptop önerisi

75-80k civarı gaming laptop düşünüyorum. Msi ve asus arasında kaldım aslında. Hatta i9 olsa ne değişir, 4060 iş görür mü bu fiyat bandına çıkıp 4080 mi almalı kafam çok karışık Ayrıca çok ısınsın da istemiyorum kalkıp verimsiz bir cihaz almak ya da olabileceğinden düşün güçle çalışsın da...
  2. necq

Tez ve sunu için laptop önerisi

arkadaşlar sadece tez ve sunu hazırlamak, belki bişeyler izlemek için. oyun performansının hiç önemli olmadığı uzun ömürlü gidebilecek f/p bi laptop arıyorum. anlayacağınız tabletten hallice bi PC lazım. bütçe 10-15e kadar çıkabilir ama ne kadar ucuz o kadar iyi sadece akademik işler için...
  3. necq

turkcell hazır kasa alınır mı

parçaları ayrı ayrı bile bu paralar etmez. bu kasayı almak çok mantıksız sana söyleyeyim
  4. necq

Mastürbasyon nasıl bırakılır?

boş adam **** oynar lafının ne kadar doğru olduğunu bir kez daha gözler önüne getiren bi başlık olmuş
  5. necq

Gaming.gen.tr rezilliği

6 ay sürecek olduğunu düşün. 6 ayın sonunda da malın parasını iade etsinler. 6 aylık enflasyona yenik düştün. üstüne mahkemesiydi cartıydı uğraştın kafa yordun. umarım bu tarz bişey olmaz. umarım işin hızlıca çözülür ne diyim hakkında hayırlısı
  6. necq

Tebligat kağıdı ne anlama gelir? pttden geldi

haksız da sayılmazlar. umarım güzelinden bi ceza alır. bu ülkenin siyasi dini manevi bütünlüklerine hakaret etmenin affı olmamalı.
  7. necq

Çözüldü✓ İşlemcimin ısısı normalmi

ısı değil sıcaklık hocam
  8. necq

Tebligat kağıdı ne anlama gelir? pttden geldi

dcde şimdiye kadar hapiste 7 ceddimin çürümesine yetecek kadar küfür ettim. sen nası dolandırıcı diyip dava yedin. yetkili birilerine mi dedin naptın
  9. necq

Gaming.gen.tr rezilliği

faiz işlemiyo sanırım. senin mağduriyetini gideriyolar ve o kadar. en azından mesut abinin videoda öyle işliyo süreç. benzeri başına gelir diye düşünüyorum
  10. necq

Çözüldü✓ İPadlerde kulaklık girişi

https://support.apple.com/kb/SP849?locale=tr_TR https://support.apple.com/kb/SP850?locale=tr_TR girişlerini görebilirsin :D
  11. necq

Gaming.gen.tr rezilliği

sen istediğini yap enflasyona karşı paran eriyecektir. sen uğraştığınla kalırsın. ama herkes senin gibi hakkını ararsa günün birinde bu firmalar da "aaa bu insanlar uğraşıyo ya başımızı ağrıtmasınlar" diyerek düzgün iş yapmaya başlayacaktır.
  12. necq

Gaming.gen.tr rezilliği

rica ederim umarım seni haklı bulurlar ve sadece ürünün 0ını göndermekle işin içinden kurtulamazlar.
  13. necq

Gaming.gen.tr rezilliği

Gaming.gen.tr firmasından geçen hafta perşembe günü Asus işlemci soğutucusu sipariş ettim. Buraya kadar herhangi bir sıkıntı yok. Ürün cumartesi günü dağıtıma çıktığının haberini aldık ve mutluyduk. Ürün geldikten sonra hevesle kutuyu açalım derken; ürünün içindeki poşetlerdeki vidalar eksik...
  14. necq

ARC 750 GÜNCELLENMİYOR

https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/227954/intel-arc-a750-graphics/downloads.html dostum arc750 driver yazınca direk çıkıyo al link
  15. necq

Pc durduk yere donuyor

pcyi geçen hafta aldım. ekran kartım amd daha jelatinini yeni söktüm o açıdan söylüyorum. benimki de donuyo bazen ne yalan söyliyim :(
  16. necq

Oyun Önerisi Lütfen.

shadow warrior deneyimledin mi bilmiyorum ama kılıç falan kullanıyosun tam aradığın tarzda bi oyun
  17. necq

Gaming.gen.tr rezilliği

bu ilk açtığın andaki videosu ise öncelikle sabrın için tebrik ediyorum. o anda küfür etmemiş olmak efendice paketi açmak büyük özveri gerektiriyo. bence arkasında dur. büyük şirketlerin halkı yediği kaç oldu. insanlar amaaaan dedikçe tepemize biniyolar. git hakkını ara. burdan konuyu da...
  18. necq

Cidden kilom fazla mı?

dostum boyum 170 şuan kilom 76 geçen sene sporu bırakmadan önce 85leri görmüştüm ve 85 kilo iken şuandan daha fit duruyodum. bu tamamen kas kütlenle yağ oranınla vücudundaki su tutulumuyla alakalı. aynı insan işte ben. arada 9 kilo var 85 kiloyken yağ oranım çok daha düşüktü ve göbeğim daha...
  19. necq

Windows etkinleştirme

oem keyler direk anakarta işleniyormuş. sen format dahi atsan aynı win kullanmaya devam edebiliyomuşsun. ayrıca sen win10 aldın etkinleştirdin diyelim win11e yükseltebiliyosun. internette oem key mak key retail key görürsen farkları da bu şekilde.
  20. necq

Windows etkinleştirme

ben yakın zamanda sağlamlisanstan aldım. ürünü hemen gönderdiler. hani sadece aklında bulunsun. trendyol hepsiburadada istediğin gibi bişey bulamazsan bu site de iyi diyolar. almadan ben de bi bakmıştım çünkü
Geri