- Reaksiyon skoru
- 59
Windows etkinleştirme yapmak için trendyol vs. gibi sitelerdeki keyler nasıl kullanılıyor. Bilgim olmadığı için soruyorum. Güvenilir midir.
(Windows 10)
(Windows 10)
Güvenilir. Eğer sorun çıkarsa direkt kodun yenisini yolluyorlar.Windows etkinleştirme yapmak için trendyol vs. gibi sitelerdeki keyler nasıl kullanılıyor. Bilgim olmadığı için soruyorum. Güvenilir midir.
(Windows 10)
Crack kod yükledim bugüne kadar ful 10pc ye felan bi sorun yaşamadım dahaWindows etkinleştirme yapmak için trendyol vs. gibi sitelerdeki keyler nasıl kullanılıyor. Bilgim olmadığı için soruyorum. Güvenilir midir.
(Windows 10)
TeşekkürlerCrack kod yükledim bugüne kadar ful 10pc ye felan bi sorun yaşamadım daha
Normal fiyatın çok altında olunca insan şüphe ediyor ancak ben araştırdım durum şuymuş: Hindistan da vs Microsoft'tan sürekli bu kodlar çalınıyor ve satılıyormuş yani orijinal kodu çalıyor yerli esnaflara satıyorlar onlarda size satıyor dolayısıyla aldığınız kodun orijinal Microsoft kodu olduğuna güvenebilirsiniz.Windows etkinleştirme yapmak için trendyol vs. gibi sitelerdeki keyler nasıl kullanılıyor. Bilgim olmadığı için soruyorum. Güvenilir midir.
(Windows 10)
Teşekkürler. Peki win 11 güncellemesi yaparsam yine kod almam gerekiyor mi yoksa ürün etkinleştiği için aynı koddan devam mı eder? Bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirimNormal fiyatın çok altında olunca insan şüphe ediyor ancak ben araştırdım durum şuymuş: Hindistan da vs Microsoft'tan sürekli bu kodlar çalınıyor ve satılıyormuş yani orijinal kodu çalıyor yerli esnaflara satıyorlar onlarda size satıyor dolayısıyla aldığınız kodun orijinal Microsoft kodu olduğuna güvenebilirsiniz.
Microsoft'un bu konuda hiç bir şey yapmaması da BENCE mantıklı. Bu sayede ürününü kullanan sayısı artıyor reklamı oluyor ve her daim gündemde kalıyor. Arada şirketler de Microsoft'un kendisinden alıyor ve bir şekilde dönüyordur diye düşünüyorum, tabi bu benim şahsi fikrim hiç bir dayanağı yok.
Bildiğim kadarıyla format ile yaparsanız kod istiyor. Ancak win11 indirip kurulum yaparsanız etkinleştirme istemiyor. Tabi win 10 home dan, win 11 home veya win 10 pro dan, win 11 pro versiyona geçince böyle diğer türlü nasıl oluyor bilgim yok. (Bu bilgilerden %100 emin değilim bunu belirtmek isterim. Sadece fikir vermek açısından söyledim).Teşekkürler. Peki win 11 güncellemesi yaparsam yine kod almam gerekiyor mi yoksa ürün etkinleştiği için aynı koddan devam mı eder? Bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim
Çok teşekkürler biraz daha araştırıcamBildiğim kadarıyla format ile yaparsanız kod istiyor. Ancak win11 indirip kurulum yaparsanız etkinleştirme istemiyor. Tabi win 10 home dan, win 11 home veya win 10 pro dan, win 11 pro versiyona geçince böyle diğer türlü nasıl oluyor bilgim yok. (Bu bilgilerden %100 emin değilim bunu belirtmek isterim. Sadece fikir vermek açısından söyledim).