- Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayarı yeni aldım zaten formata ne gerek var ki hocamTemiz format ile etkinleştirme yapsan daha iyi bence
bilgisayarı yeni aldım zaten formata ne gerek var ki hocamTemiz format ile etkinleştirme yapsan daha iyi bence
Tercih sizin hocam öneride bulundum sadece direkt kodu girdiğinizde pro için yeniden başlatma olabilirbilgisayarı yeni aldım zaten formata ne gerek var ki hocam
pro için demiyorum win 11 home alayım diyorum direkt uğraşmadan hemen etkinleştirebilirim değil mi ne de olsa şu an o yüklüTercih sizin hocam öneride bulundum sadece direkt kodu girdiğinizde pro için yeniden başlatma olabilir
Proyu alırsanız hepsinde etkinleşir key homede sadece home etkinleşir gerisinde key ister diye düşünüyorum emin değilim ama şuna eminim pro keyi alıp girersen bütün sürümler etkinleşiyor bizzat denendi onaylandı.pro için demiyorum win 11 home alayım diyorum direkt uğraşmadan hemen etkinleştirebilirim değil mi ne de olsa şu an o yüklü
temiz format dediğiniz olayı nasıl yapıyorum hocam anlatabilir misiniz daha detaylıProyu alırsanız hepsinde etkinleşir key homede sadece home etkinleşir gerisinde key ister diye düşünüyorum emin değilim ama şuna eminim pro keyi alıp girersen bütün sürümler etkinleşiyor bizzat denendi onaylandı.
temiz format dediğiniz olayı nasıl yapıyorum hocam anlatabilir misiniz daha detaylı